Livia Eftimie, decizie neașteptată în relația cu Spike. Nimeni nu a crezut că va face acest pas, nici măcar Cătălin Bordea

Bruneta a făcut un gest radical

Scris de: Daoud Andra

19 Sep. 2023

Livia Eftimie, decizie neașteptată în relația cu Spike. Nimeni nu a crezut că va face acest pas, nici măcar Cătălin Bordea

După ce s-a aflat că Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, formează un cuplu cu Spike, atât ea, cât și el au avut de-a face cu un val de critici pe internet. Comentariile pe care le-a primit în mediul online au determinat-o pe Livia Eftimie să ia o decizie radicală și a făcut un lucru la care nu se aștepta nimeni.

Livia Eftimie, decizie radicală în plin scandal

Livia și Cătălin Bordea s-au separat anul acesta, după 9 ani de căsnicie și 11 de relație. Ambii au fost discreți cu privire la divorț și nu au dezvăluit care au fost motivele care au dus la separare, lucru ce a dus la apariția a numeroase zvonuri și speculații. La scurt timp de la despărțire, Livia Eftimie, fostă Bordea, a început să se afișeze în compania lui Spike.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre, în timp ce se comportau ca un cuplu. Mulți i-au blamat pentru faptul că s-au afișat împreună atât de devreme după divorțul Liviei. Pe pagina de Facebook a lui Spike, fanii l-au acuzat că a început să șteargă comentariile negative.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Livia Bordea și Spike, noul ei iubit. Cu câți ani este de fapt artistul mai mare

La rândul ei, Livia a luat o decizie radicală, pentru a nu mai avea de-a face cu valul de hate din mediul online. Fosta soție a lui Cătălin Bordea și-a închis conturile de pe rețelele de socializare. Paginile ei de Facebook și Instagram au dispărut, semn că Livia nu mai vrea să aibă de-a face cu toxicitatea din online.

Cand a inceput, de fapt, relatia dintre Livia, fosta sotie a lui Catalin Bordea, si Spike
Livia formează un cuplu cu Spike

Când s-a produs ruptura dintre Cătălin Bordea și Livia

Mulți au perceput faptul că Livia și Spike formează un cuplu drept un act de trădare, pentru că artistul era prieten cu Bordea de ceva timp. Livia a devenit managerul lui Spike și colaborează pe plan profesional, la firmele acestuia. Chiar dacă divorțul dintre ea și Cătălin Bordea a avut loc abia vara aceasta, se pare că ruptura dintre ei s-ar fi produs cu mai mult timp în urmă.

Citește și: Vedeta care a încercat să-l cucerească pe Cătălin Bordea cu mesaje la 12 noaptea. Ce putea să-i scrie, motivul incredibil pentru care actorul nu a cedat tentației

Mai exact, în perioada în care Bordea a fost plecat la filmările pentru America Express, împreună cu Nelu Cortea. Comediantul ar fi trebuit să facă echipă cu soția lui în emisiunea de la Antena 1, însă bruneta s-a răzgândit în ultimul moment. Chiar dacă au încercat să își salveze căsnicia după ce Bordea s-a întors din America, lucrurile se pare că nu au mai funcționat între ei.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *