Livia Eftimie, pusă la zid de prietenii lui Cătălin Bordea. ”Tu aveai alte planuri”. Ce au spus Cortea, Bucălae și Ioana State, după ce Livia și-a spus povestea

Comedianții sar în apărarea lui Bordea

Scris de: Daoud Andra

30 Jul. 2024

Livia Eftimie, pusă la zid de prietenii lui Cătălin Bordea. ”Tu aveai alte planuri”. Ce au spus Cortea, Bucălae și Ioana State, după ce Livia și-a spus povestea

Postarea Liviei Eftimie nu a rămas fără ecou în spațiul public. La scurt timp după ce fosta soție a lui Cătălin Bordea și-a spus povestea pe internet, prietenii comediantului i-au dat replica. Mai mulți artiști de stand-up care au cunoscut-o pe Livia au reacționat vehement la afirmațiile ei.

Prietenii lui Bordea îi dau replica Liviei

A trecut un an de când Cătălin Bordea și Livia Eftimie au divorțat, însă se pare că tot mai au ceva de împărțit. După ce comediantul și-a spus povestea în emisiuni și podcasturi, fosta lui soție a decis să spună cum au stat lucrurile din punctul ei de vedere. Livia a publicat un filmuleț pe Instagram, în care a povestit cum a fost mariajul cu actorul pentru ea.

Bruneta a afirmat că a avut probleme, atât de sănătate, cât și emoționale, și că soțul ei nu i-a fost alături. Aceste afirmații au fost contrazise de câțiva apropiați ai lui Bordea, care au spus că au încercat să o ajute. Nelu Cortea, alături de care Bordea a fost în America Express și căruia i-a botezat copilul împreună cu Livia, a fost cel mai vehement.

Vezi și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea rupe tăcerea. La un an de la divorț, Livia își spune partea ei de poveste. ”Depresie constantă”

”N-ai fost lăsată ‘singură’, Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri. E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut, a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul.

Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări, si ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e ‘singură’, dar băiatul ăla care stă în fata miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață Balenciagan, nu e tot ‘singur’ pe scenă? De ce nu zice de toți anii în care el a încercat să o ajute, a rugat-o să meargă la terapie împreună, și ea a renunțat după o singură ședință? De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduleț în masina, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în ‘mărăcini’?

De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat 5 luni de acasă, și n-a vrut să te lase singură? Sau că a vrut să plece cu ea în America, dar tot ea a refuzat, și a preferat să rămână ‘singură’ (mulțam pentru asta)”, a scris Nelu Cortea pe rețelele de socializare.

Catalin Bordea si Livia
Catalin Bordea și Livia, pe vremea când formau un cuplu

Ce a spus Radu Bucălae

La rândul său, Radu Bucălae, coleg de scenă și bun prieten cu Bordea, i-a dat replica Liviei. Co-prezentatorul de la Neatza a spus că atât el, cât și soția lui au încercat să îi ajute pe Livia și pe Cătălin Bordea să depășească impasul din relație.

”Dragă Livia, mi-ai zis atâția ani ‘Bucălae’ și acum îmi spui ‘Radu’? În cazul ăsta îți zic și eu Daniela. Dragă Daniela, nici nu știu de unde să încep. Suntem atât de mulți care putem să infirmăm tot ce spui tu încât nu știu la ce să răspund. Aș vrea să pun pauză la fiecare afirmație de-ale tale și să comentăm, ar fi un podcast mișto, dar nu cred că are sens. Am încercat toți să nu intervenim de-a lungul timpului, că nu vrem să vă facem rău.

Probabil domnul rapper nu mai are proiecte și nici concerte, mna… aiurea. Publicul a decis singur cine e vinovat, nu a fost manipulat de cine e mai puternic, nu aveți argumente, nu vreți să recunoașteți că felul în care ați procedat a fost mișelesc și lipsit de coloană vertebrală. Oamenii nu v-au judecat că v-ați îndrăgostit tu cu Paul (aici e altă discuție care nu mă privește), oamenii vă judecă pentru felul în care ați gestionat situația, ca cei mai mari lași din țara asta. De ce sunt dur?

Vezi și: Livia Eftimie, făcută praf de internauți după ce l-a părăsit pe Cătălin Bordea și s-a cuplat cu Spike. Bruneta a publicat mesajele acide pe care le primește de la hateri

Pentru că 2 ani am încercat să vă ajutăm (mai ales eu și Alexandra), Bordea a făcut tot posibilul, iar tu ai fugit și mințit mereu motivând că nu îți găsești sinele. Ai fugit de adevăr căutând minciuni care se destrămau. Și nu ne spune nouă că abia după divorț te-ai apropiat de Paul că noi toți ne puneam întrebări de aproape 2 ani și credeam că suntem nebuni. Și crede-mă că mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi, căci relatările lui nu fac cinste nimănui, nici măcar unui om de joasă speță”, i-a transmis Radu Bucălae.

Și Ioana State a avut ceva de spus, însă a transmis un mesaj mult mai scurt și la obiect.

”Atât a mințit Livia (a lu’ Spike) și s-a victimizat în ‘varianta ei’ de mai avem puțin și credem că Bordea i-a aruncat de fapt pisicii Biancăi de la balcon. Bordea era plecat la Craiova după pisici când s-a combinat ea cu Spike. Sau să fi fost în America Express”, a scris ea pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *