Locul ales de Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru vacanța de vară. Vor petrece 4 săptămâni aici

Suntem în plină vară, iar vedetele se pregătesc de vacanță. Printre ele se numără și Cristina Șișcanu. Prezentatoare TV și-a anunțat, în urmă cu puțin timp, fanii că va părăsi ţara pentru patru săptămâni. În acest an, ea și soțul ei, Mădălin Ionescu, au ales o destinație celebră pentru a se relaxa. Iată locul în care își vor petrece vacanța de vară cei doi soți!

Cristina Șișcanu se pregătește de vacanță alături de partenerul ei, Mădălin Ionescu. Află unde vor pleca cei doi soți

Cristina Șișcanu este extrem de fericită pentru că peste doar două zile va pleca în vacanță alături de partenerul ei de viață și de copii. Înainte de a merge la relaxare, însă, prezentatoarea TV trebuie să organizeze totul cu grijă, fiindcă ea si familia ei vor sta departe de țară timp de patru săptămâni.

Ca destinație, cei doi soți au ales Italia, însă Cristina Șișcanu recunoaște că nu-i este deloc ușor să împacheteze lucruri pentru o perioadă atât de lungă. Recent, ea s-a confesat fanilor de pe Facebook.

”Miercuri plecăm în vacanță pentru patru săptămâni. Plecăm cu mașina și trebuie să ne organizăm foarte bine, iar aceste ultime zile înainte de plecare sunt provocatoare, ca să nu zic altfel.

Mâine am și ultima zi de filmări pentru sezonul acesta și vă dați seama că nu pot să fac mare lucru atunci pentru că merg la televiziune. De dimineață trebuie să merg să-mi fac unghiile ca să-mi țină patru săptămâni, pentru că nu mă încumet în Italia să merg să-mi fac unghiile, din cauza unor experiențe neplăcute avute.

Unde am fost eu a fost jale. Nu e de plâns neapărat, e de bucurie ceea ce se întâmplă. Plecăm în vacanță, mergem cu mașina și atunci bagajele trebuie foarte bine organizate, astfel încât să intre multe.”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Citește și Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu a vorbit doi ani cu Cătălin Botezatu: „A sărit calul rău de tot” VIDEO EXCLUSIV!

Cristina Siscanu si-a anuntat fanii ca pleaca in vacanta
Cristina Siscanu si-a anuntat fanii ca pleaca in vacanta

Cristina Șișcanu, îndrăgostită de Italia

Anul trecut, Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, și-au petrecut vacanța de vară tot în Italia, mai exact în Portofino. Cei doi soți au admirat peisajul spectaculos pe care-l oferă celebra stațiune din peninsulă și au imortalizat locurile superbe pe care le-au vizitat.

De altfel, anul trecut, cei doi soți au sărbătorit acolo și împlinirea a 11 ani de căsnicie. ”Unsprezece ani de la nuntă… Mi-a făcut soțul o declarație pe care o puteți urmări în stories”, a scris, la vremea aceaa, prezentatoarea TV pe rețelele sociale.

”Ti amo! Ti amero per sempre! La mulți ani”, i-a răspuns în italiană Mădălin Ionescu soției sale.

Citește și Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre al doilea copil: „Practic avem 3. Filip mi-a spus primul mamă” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
5 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *