Locul secret în care ”se ascund” Kate Middleton și Prințul William. Doar apropiații îl cunosc

Locul secret în care ”se ascund” Kate Middleton și Prințul William. Doar apropiații îl cunosc

Kate Middleton și prințul William își împart, de obicei, timpul între Palatul Kensington și Anmer Hall, dar au și o a treia reședință secretă. Este o cabană primită de moștenitorul regelui Charles de la străbunica sa, regina Elisabeta, în 2022. Unde se află casa secretă a celor doi.

Reședința secretă a lui Kate Middleton și a prințului William

Kate Middleton și prințul William formează unul dintre cele cunoscute cupluri de pe planetă și se află mereu în centrul atenției, oriunde ar merge. Dar atunci când își doresc puțină intimitate și vor să stea departe de îndatoririle regale, cei doi se retrag la reședința lor secretă, de care îi leagă multe amintiri frumoase.

Este vorba despre cabana Tam-Na-Ghar, dăruită prințului William de străbunica sa, regina Elisabeta, înainte de a muri, în 2022, și care se află în Queen’s Balmoral Estate. Este chiar lângă reședința Birkhall a regelui Charles, unde acesta s-a izolat pentru a se se vindeca de Covid, în martie trecut. Până acum nu au fost deloc publicate fotografii care să arate interiorul sau exteriorul reședinței secrete.

Locuința mai puțin cunoscută este specială pentru prințul William și soția sa, deoarece păstrează unele dintre cele mai frumoase amintiri ale lor. Este locul unde mergeau destul de des la începutul relației, în anul 2001. În plus, aceștia s-au bucurat de o vacanță la cabana cu trei dormitoare în vara lui 2019, alături cei trei copii,  George, Charlotte și Louis, notează The Mirror.

Căsuțe de vacanță penntru închiriere

Proprietatea Balmoral, de 50.000 de acri, are în total 150 de clădiri, inclusiv istoricul castel Balmoral, unde regina și prințul Filip își petreceau în fiecare an vacanțade vară. Terenul găzduiește și Garden Cottage, unde regina Victoria obișnuia să ia micul dejun și să își scrie jurnalele.

Există chiar și mai multe căsuțe de vacanță pentru închiriere pe proprietate, cu excepția perioadelor  în care familia regală se află la reședință, inclusiv Colt Cottages, Connachat Cottage, Karim Cottage și Rhebreck Lodge.

Birkhall datează din 1715 și a fost cumpărat de regina Victoria și prințul Albert pentru prințul de Wales,  mai târziu Edward al VII-lea,  în 1849. De atunci, mulți membri ai familiei regale și-au petrecut luna de miere acolo, inclusiv regina Elisabeta și prințul Philip, Ducele și Ducesa de Kent, Edward și Sophie Wessex și Charles și Camilla.

William și Kate și-au petrecut cea mai mare parte a pandemiei în aer liber, la reședința lor rurală georgiană din Anmer Hall. Casa din Norfolk, oferită cadou de nuntă de către regină, este destinația lor preferată în timpul vacanțelor școlare ale copiilor și de Crăciun.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *