Locul superb unde Prințul William și Kate își vor petrece vacanța de vară. Anul acesta lucrurile se schimbă, de ce sejurul ăsta este diferit

Ce destinaţie de vacanţă au ales Prințul William și Kate

După o perioadă încărcată, marcată de numeroase conflicte familiale, Prințul William și soția lui, Kate Middleton, se pregătesc să ia o pauză bine meritată de la îndatoririle oficiale și să evadeze împreună cu cei trei copii ai lor într-o destinație de vis, unde să se relaxeze și să uite de toate problemele. Iată unde își vor petrece vacanța de vară cei doi!

Unde își vor petrece vacanța de vară Prințul William și Kate Middleton

La fel ca orice altă familie obișnuită, odată cu sosirea verii, Prințul William și partenera lui de viață, Kate Middleton, se pregătesc să plece într-o vacanţă. Nu singuri, ci alături de cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Dar unde se vor relaxa aceștia? Ei bine, ducii de Cambridge vor merge la Castelul Balmoral, superba reședință din Scoția a regretatei Regine Elisabeta. Se zvonește că, în acest an, Regele Charles al III-lea va primi familia extinsă.

Fiul său cel mare își dorește din tot sufletul ca cei trei moștenitori ai săi să viziteze toate locurile frumoase din Scoția, așa cum a făcut-o și el în anii copilăriei.

În urmă cu doi ani de zile, Prințul William a declarat: ”Nu am fost niciodată în stare să fac asta: Scoția este țara unora dintre cele mai frumoase amintiri ale mele, dar și cele mai triste.

Eram la Balmoral când am fost anunțat că mama mea a murit. Încă în stare de șoc, am găsit un refugiu în slujba de la Crathie Kirk chiar în acea dimineață, iar în zilele negre de durere care au urmat am găsit alinare și consolare în aer liber în Scoția.

Ca urmare, legătura pe care o am cu Scoția va fi mereu profundă. Alături de această amintire dureroasă se află una de mare bucurie, pentru că aici, în Scoția, acum 20 de ani, am întâlnit-o pentru prima dată pe Catherine”.

Citește și Bijuteriile pe care Kate Middleton nu are voie să le poarte în timpul zilei. Până la ce oră sunt interzise!

Unde isi vor petrece vacanta de vara printul William si Kate
Unde isi vor petrece vacanta de vara printul William si Kate

Prima vacanță de vară fără Regina Elisabeta

Vacanța de vară din acest an, însă, va fi complet diferită pentru cuplul regal și cei trei copii ai lor. Asta pentru că, din păcate, Regina Elisabeta a II-a nu mai este în viață.

Bunica Prințului William a încetat din viață în luna septembrie a anului 2022, astfel că va fi un moment emoționant pentru întreaga familie regală, care se va gândi la numeroasele veri petrecute cu ea în locul ei facorit, Castelul Balmoral, scriu cei de la Hello Magazine.

Citește și Locul secret în care ”se ascund” Kate Middleton și Prințul William. Doar apropiații îl cunosc!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *