Locul unde nu e bine să așezi masa în casă. Atrage ghinionul, mulți fac greșeala

Sfaturi importante de la specialiștii Feng Shui
Locul unde nu e bine să așezi masa în casă. Atrage ghinionul, mulți fac greșeala

Vrei să aplici Feng Shui pentru a armoniza energia spațiilor din casa ta? Îți prezentăm câteva sfaturi care te vor ajuta în această misiune. Deși este adesea atribuit doar decorului, acesta poate fi aplicat și la la amplasarea mobilierului. Prin urmare, vei afla care este locul unde nu e bine să așezi masa în casă.

Cele mai nepotrivite locuri în care să așezi masa, potrivit Feng Shui

Lângă ușa din față

Evită să amplasezi masa chiar lângă ușa din față a casei. Această locație poate perturba fluxul de energie pozitivă și poate provoca instabilitate în viața de familie. De asemenea, va afecta intimitatea și îi va împiedica pe oaspeți să se simtă confortabil în timpul meselor.

Lângă bucătărie

Căldura sau mirosurile din bucătărie pot interfera cu energia din sala de mese și pot afecta negativ apetitul. Este important să se mențină o separare vizuală, dacă este posibil chiar fizică, pentru a promova un mediu echilibrat.

Lângă o toaletă

Nu o așeza niciodată în apropierea unei toalete, deoarece se crede că apa și resturile pot afecta energia zonei în care se mănâncă. Apropierea sa poate crea o senzație de disconfort din cauza mirosurilor. Dacă acest lucru nu este posibil, specialiștii recomandă să folosești elemente decorative care să ajute la mascarea mirosului.

Vezi și – Numere norocoase. Acestea sunt cifrele care atrag banii și succesul, conform Feng Shui

Sfaturi pentru a decora o sufragerie mică și a o face să arate modernă

Decorarea unei sufragerii mici este mult mai ușoară decât crezi. Ai nevoie doar de obiectele potrivite și de ideile perfecte pentru a face acest spațiu din casa sau apartamentul tău foarte modern și frumos. Urmează aceste sfaturi de decorare interioară și bucură-te de mesele, întâlnirile sau discuțiile cu familia și prietenii tăi în această parte a casei tale.

Oglinzi. O oglindă mare pe peretele sufrageriei tale îi va da un aspect elegant și va crea vizual efectul unui spațiu mai mare, potrivit panoramaweb.com.

Pentru a economisi spațiu și a face ca sufrageria să pară spațioasă, poți înlocui scaunele cu bănci, mobilier care este foarte la modă în decorațiunile minimaliste. Pptează pentru cele în culori neutre.

Lumini suspendate. Dă un aspect modern sufrageriei tale cu ajutorul luminilor suspendate, elementul perfect pentru a adăuga rafinament și iluminare acestui colț al casei. Acestea nu trebuie să fie scumpe sau realizate dintr-un anumit material.

Culori neutre pentru pereți. Culoarea este foarte importantă pentru sufragerie: fie că mobilierul are o nuanță deschisă, fie că pereții sunt albi sau gri deschis.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
8.4 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *