Lora pleacă din România, imediat după Revelion. Unde va sta timp de 3 luni. Decizia uimitoare

Lora: "Și cât stau? Trei luni, te-am pupat!"

Lora pleacă din România imediat după Revelion și va sta peste hotare timp de trei luni. Celebra artistă a vorbit despre ceea ce urmează în viața sa și a lui Ionuț Ghenu, alături de care este într-o relație de aproximativ opt ani.

Lora pleacă din România, imediat după Revelion: “Avem prieteni care ne așteaptă”

Lora și Ionuț Ghenu așteaptă să treacă perioada Revelionului, apoi, pe data de 5 ianuarie vor pleca în Bali. Cei doi vor petrece o vacanță pe cinste alături pe prieteni timp de trei luni. Artista a dezvăluit că se întorc în România pe data de 31 mai.

„Cântăm, Revelionul o să fie o noapte interesantă, că am mai multe locații și mai multe cântări în locațiile alea, o să fie interesant să mă țină bateriile. Și apoi pe 5 ianuarie plec în Bali. Și cât stau? Trei luni, te-am pupat! 31 mai (n.r. când se întorc)! E o perioadă mai liberă în România cu concerte și cu anumite chestii, dar și acum îngraș porcul în ajun și mă duc frumos în Bali, că avem prieteni care ne așteaptă!”, a spus Lora pentru cancan.ro.

Lora, despre relația cu Ionuț Ghenu: “Îmi doresc să ne țină până la adânci bătrâneți”

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de aproximativ opt ani, însă nu s-au căsătorit încă. Artista mărturisește că este cea mai frumoasă relație pe care a avut-o și pe care putea să și-o imagineze vreodată. Mai întâi de toate, susține artista, Ionuț este prietenul ei cel mai bun. Înainte de a forma un cuplu cei doi erau cei mai buni prieteni.

“Avem o relație frumoasă, nu poți să faci pronosticuri pe viitor, îmi doresc să ne țină până la adânci bătrâneți. Dar indiferent, este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o și pe care am putut să mi-o imaginez vreodată. În primul rând, eu sunt cu prietenul meu cel mai bun. El e prietenul MEU cel mai bun, ca să nu existe dubii. Nu a fost prietenul altcuiva cel mai bun, a fost prietenul meu cel mai bun.

Noi am fost cei mai buni prieteni și e cel mai complicat știi ce? E greu să ieși din friendzone! E un anumit moment când plânge pe umărul tău și dacă tu nu știi momentul ăla, în momentul ăla dacă nu ai un pic de curaj să fii mai mult decât prieten, n-o să fii niciodată. Și o să rămâi prieten! Bine, e complicat, trebuie să vrea și ea”, a mai spus Lora despre relația sa.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Trăiește o poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu. Cei doi au declarat de mai multe ori că își doresc să facă pasul cel mare și să spună Da la Starea Civilă. Mai mult decât atât, Lora a dezvăluit că își doresc o nuntă secretă și vor să-i aibă alături doar pe cei dragi, abia apoi să anunțe pe toată lumea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *