Loredana Groza, în cea mai scurtă fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor. ”Diva României”

Ținuta îndrăzneață purtată de artistă

Scris de: Daoud Andra

02 Jul. 2024

Lori este conștientă de calitățile ei fizice și nu ratează nicio ocazie de a-și pune în valoare formele. Artista, care a împlinit recent 54 de ani, a pozat într-o fustă extrem de scurtă și a generat numeroase reacții în rândul fanilor ei.

Loredana, în cea mai scurtă fustă

Loredana Groza nu ezită să își pună în valoare formele de câte ori are ocazia, iar recent și-a surprins fanii cu o ședință foto provocatoare. Artista, care luna trecută a împlinit 54 de ani, a îmbrăcat o fustă din denim, extrem de scurtă, la care a asortat o ie cu model albastru și o pereche de ciocate.

Vezi și: Rochia spectaculoasă purtată de Loredana Groza la petrecerea ei aniversară de 54 de ani. Cum și-a făcut apariția. Ștefan Bănică, Dan Bittman și Tania Budi, printre invitați

Lori s-a lăsat fotogafiată din mai multe unghiuri, iar cei care o urmăresc au putut observa că fusta era atât de scurtă, încât i se vedea lenjeria intimă. Fanii au copleșit-o pe Lori cu like-uri și comentarii. ”Ești superbă. Ești diva noastră. Mă înclin”, ”Frumoasă și talentată”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”Ești mișto rău, diva României”, ”Minunată”, ”Tot frumoasă ai rămas” – au fost câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe Lori în mediul online.

Lori și-a pus în valoare silueta cu o fustă scurtă

Cum se menține în formă

Deși au existat numeroase speculații cu privire la operații estetice, Loredana a declarat în repetate rânduri că nu a apelat niciodată la bisturiu pentru a arăta bine. Artista spune că face mult sport și are grijă la alimentație mai ceva ca un sportiv de performanță, iar disciplina o ajută să se mențină la aceeași greutate.

Vezi și: Fotbalistul de care Loredana Groza a fost îndrăgostită: “A fost primul meu crush. Decupam pozele din ziare”

În ceea ce privește trăsăturile tenului, Lori spune că apelează la tratamente cosmetice care nu sunt invazive și că nu s-a operat niciodată, nici pe corp, nici la nivelul feței.

”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a mărturisit Loredana Groza, pentru unica.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *