Loredana Groza, noi declarații despre operațiile estetice. ”E o muncă foarte grea să arăți bine”

Vedeta a spus dacă are sau nu intervenții estetice!

Loredana Groza, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din România, pare că a întinerit odată cu trecerea timpului. De aceea, multe persoane bănuiesc că vedeta a apelat la ajutorul medicului estetician. Însă, ea a negat acest lucru. Nu o singură dată, ci de mai multe ori. Recent, însă, cântăreața a făcut noi declarații despre operațiile estetice. Iată ce mărturisiri a făcut!

Loredana Groza a vorbit din nou despre intervențiile estetice

Loredana Groza a vorbit, recent, despre intervențiile estetice. Încă o dată, vedeta a negat vehement că ar fi apelat la astfel de proceduri.

”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Aceasta a dorit să sublinieze că, deși nu a recurs la operații estetice, nu condamnă pe nimeni care alege această cale pentru a se simți bine în pielea sa.

”Admir femeile care încearcă să arate bine”

Loredana Groza a explicat că aspectul său fizic este rezultatul unei combinații de moștenire genetică și stil de viață sănătos. Ea a evidențiat importanța dietei, a sportului și a grijii pentru corp și față.

”Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow.”, a spus vedeta.

Artista a mai adăugat că, deși a avut norocul de a se naște cu o bază genetică favorabilă, menținerea unui aspect fizic plăcut necesită o muncă constantă și dedicată.

”E o muncă foarte grea să arăți bine”, a concluzionat Loredana Groza, accentuând eforturile constante pe care le face pentru a se menține în formă.

Citește și Anunțul cu care Loredana Groza și-a întristat fanii. ”Cu părere de rău vă anunț”. Ce se întâmplă cu artista VIDEO!

Artista se laudă cu o carieră impresionantă

Loredana Groza nu este doar apreciată pentru frumusețea sa, ci și pentru cariera sa impresionantă.

Artista a reușit să se mențină în topul industriei muzicale românești de-a lungul decadelor, lansând hituri și umplând sălile de concerte.

Adaptabilitatea sa la schimbările din peisajul muzical și capacitatea de a se reinventa au fost esențiale pentru succesul său continuu.

Citește și Loredana Groza, în cea mai scurtă fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor. ”Diva României”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *