Lovitură cruntă pentru prințul Harry chiar din partea tatălui său. Totul s-a întâmplat când regina Elisabeta era pe patul de moarte

Prințul Harry nu a putut să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a
Lovitură cruntă pentru prințul Harry chiar din partea tatălui său. Totul s-a întâmplat când regina Elisabeta era pe patul de moarte

Prințul Harry a primit o lovitură cruntă din partea tatălui său, regele Charles. Totul s-a întâmplat atunci când regina Elisabeta a II-a era pe patul de moarte. Ce s-a aflat acum, după funeraliile suveranei.

Lovitură cruntă pentru prințul Harry chiar din partea tatălui său

Prințul Harry ar fi fost ultimul membru al familiei regale care a aflat de moartea reginei Elisabeta a II-a, bunica lui. În urma decesului Reginei Elisabeta a II-a, au apărut mai multe detalii despre patul ei de moarte. Recent s-a aflat că Prințul Harry a călătorit la Balmoral pentru a-și lua rămas bun de la monarh, însă nu a apucat să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a în viață.

Reamintim că prințul Harry a devenit un membru foarte controversat al familiei regale. În 2020 a demisionat din funcțiile regale și s-a mutat în Statele Unite împreună cu Meghan Markle. În mai multe rânduri, ducele de Sussex a comentat că cea mai mare dorință a sa este să aibă o viață normală, departe de protocoalele regalității.

Lovitură cruntă pentru prințul Harry. Nu a putut să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a

În dimineața zilei de joi, 8 septembrie 2022, s-a raportat că prințul Harry a făcut o călătorie de urgență la Balmoral. Este locul în care regina Elisabeta a II-a și-a petrecut vacanțele și unde, în cele din urmă, s-a stins din viață. Cu toate acestea, s-a aflat că în momentul în care prințul Harry a ajuns la reședință, regina Elisabeta a II-a era deja moartă de câteva ore. Astfel că ducele de Sussex nu a putut să-și ia rămas bun de la bunica sa, scrie panoramaweb.com.

De ce nu a apucat Prințul Harry să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a pe patul de moarte?

Inițial s-a crezut că prințul Harry nu ar fi putut să-și ia rămas bun de la monarh din cauza unei întârzieri a avionului său. Acum se pare că există un motiv mai controversat. Prințul Harry nu a apucat să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a pe patul de moarte. A fost anunțat de decesul bunicii sale cu doar 5 minute înainte ca anunțul oficial să fie făcut lumii.

Cum a fost anunțat Prințul Harry de moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea a fost cel care i-a dat vestea prințului Harry despre moartea reginei Elisabeta a II-a. Ducele de Sussex se afla într-un zbor care urma să aterizeze în Scoția, la doar 80 de kilometri de Balmoral. Atunci prințul Harry a primit un telefon de la tatăl său care îl anunța de moartea reginei Elisabeta a II-a. În momentul în care avionul a aterizat, vestea făcuse deja înconjurul lumii. Palatul Buckingham anunțase deja decesul monarhului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.1 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *