Lucian Viziru nu își mai găsește locul în industria muzicală din România: ”Nu cred că aș putea să mai fac asta în ziua de astăzi” VIDEO EXCLUSIV

Artistul este dezamăgit de industria muzicală din România

Lucian Viziru s-a reîntors în România, după 7 ani petrecuți în Germania, cu gânduri mari, însă nu orientate și către muzică. Cu toate că a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar unele piese sunt fredonate și astăzi, Lucian Viziru declară, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu se mai vede în postura de cântăreț, cu atât mai mult în zona în care s-a dus astăzi industria muzicală.

Lucian Viziru s-a întors în România, după șapte ani de Germania

Pentru Lucian Viziru, muzica a fost mai mult un hobby, o distracție de moment, care însă acum nu se mai regăsește în prioritățile lui. Ba mai
mult, pauza pe care a făcut-o în clipa în care a decis să se mute în Germania și să se dedice tenisului l-a făcut să-și dea seama că, în momentul de față, nici dacă și-ar dori nu crede că ar mai avea loc în industria muzicală din România.

”Dacă vorbim despre un artist cu voce, cu talent, și aici nu mă refer în niciun caz la mine, pentru că nu fac parte din categoria aia, se poate. Dar în rest, majoritatea artiștilor, cu sau fără ghilimele, nu sunt hotărât, din ziua de astăzi, sunt produse. Produse de marketing, de studio. Mă rog”, ne-a declarat Lucian Viziru.

Nu crede că mai poate să facă muzică super comercială

Mai mult decât atât, ce se întâmplă acum în domeniul muzical este departe de ceea ce a trăit el atunci când făcea senzație alături de trupa ”Gaz pe foc”, apoi în cariera lui solo.

”Pe vremea noastră, noi încercam mai mult să cântăm și cam atât. Adică să avem o apariție cel puțin decentă. În ziua de astăzi, oamenii ăștia au zeci de oameni în spate. Adică noi eram singuri, noi conduceam, noi ne făceam sunetul, noi ne făceam piesele, adică tot. Acum, vine unul, trage o piesă, face un clip și asta e. În trecut erau mulți artiști care, într-adevăr, cântau pentru cazare și masă. Nu era cazul nostru, dar știu oameni care, în ziua de astăzi, încă mai au succes, dar așa erau vremurile atunci”, a mai povestit artistul pentru EGO.ro, completând că este mai mult decât sigur că dacă ar scoate totuși vreo melodie nu ar mai avea niciodată impactul de altădată: ”Pe de altă parte, eu nu cred că aș putea să mai fac muzică în ziua de astăzi, care să fie super comercială. Sau cel puțin care să se vândă foarte bine în România”.

”Îmi place în România mult de tot”

Cu toate acestea, revenirea lui în țară nu are nici cea mai mică legătură cu muzica. Lucian Viziru este de părere că era timpul să se întoarcă
acasă și să facă ceva în țara natală. Nu muzică, însă este deschis către zona de film, zonă care i-a plăcut mereu.

”Nu îmi pare rău că am revenit. Uite, acum mi se ia interviu. Tu crezi că mi-a luat mie cineva interviu în Germania? Îmi place în România mult de tot, există multe oportunități. Germania a fost mișto, am avut ce învăța de acolo, dar prea mult. Ce este prea mult strică”, a mai completat Lucian Viziru pentru EGO.ro.

 

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *