Lucian Viziru vrea să facă filme în România, nu business. ”Eu nu am fost niciodată omul banului” VIDEO EXCLUSIV

Ce roluri și-ar dori să joace

Lucian Viziru a debutat în muzică acum 30 de ani, alături de formația Gaz pe Foc, însă adevărata celebritate a cunoscut-o în 2005 atunci când a primit rolul principal în telenovela românească ”Lacrimi de iubire”. Din postura de actor, Lucian Viziru a fost extrem de apreciat de public, tocmai de aceea fanii au fost încântați de reapariția lui pe micul ecran, sezonul trecut, în serialul ”Clanul”. Lucian Viziru a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că o dată cu reîntoarcerea în România speră să facă parte din distribuția și altor seriale și filme românești, însă și-ar dori enorm ca scenariștii să-l vadă mai mult într-un rol negativ.

Lucian Viziru își dorește un rol negativ

După o pauză de 13 ani, timp în care și-a focusat atenția spre tenis, marea lui iubire, la egalitate cu actoria, Lucian Viziru a revenit pe micul ecran într-un rol mic în serialul ”Clanul”. Chiar dacă nu a fost o prestație pe termen lung, personajul lui a rămas în atenția publicului, mai ales că a avut un rol decisiv în desfășurarea acțiunii, și a fost ca și un anunț că este dispus să revină în industria cinematografică din România.

Lucian Viziru vrea însă ca revenirea pe micul sau marele ecran să îl poziționeze și în alt gen de personaje, nu doar în postura unui băiat bun, așa cum a fost în majoritatea serialelor.

Citește și: Când începe sezonul 3 din serialul Clanul la Pro TV. Actorii au început deja filmările, nume noi apar în producție

”Eu dintotdeauna am vrut să fiu băiatul rău și le-am zis tuturor că sunt băiatul rău, dar nimeni nu m-a crezut. Pot să am și privire de om rău. Depinde de cât plătești”, a declarat Lucian Viziru pentru EGO.ro, completând că nu este chiar un băiat cuminte în viața reală și că ar putea intra cu ușurință în pielea unui personaj negativ.

”Dacă îi întrebi pe cei care mă știu cu adevărat o să vezi că m-au văzut și în ipostaze de băiat rău. Dar la TV, într-adevăr trebuie să fii cuminte, să dai bine, știi cum e”.

Ce spune despre personajele pozitive din filme

Din punctul lui de vedere, în momentul de față, în România, sunt foarte puțini scenariști care pun personajele principale într-o lumină dinamică.

”Problema este că, și aici vorbesc de o problemă de-a mea, personală. Noi avem puțini oameni în România care să scrie bine personaje pozitive. Personajele pozitive sunt, de obicei, acei băieți tăntălăi, ăia care stau cu chitara în brațe și plâng după iubirea neîmplinită. Personajele pozitive de la Hollywood sunt supereroi care dau cu capul în gură, care împușcă, omoară dacă e cazul, dar de fiecare dată cu un gând în spatele acțiunii”, a mai declarat actorul.

Citește și: Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru: „Îmi permit să îi spun orice vreau!” EXCLUSIV

„Ca să fii om de afaceri trebuie să-ți placă banii”

Atunci când a decis să părăsească Germania, țară care i-a fost casă timp de 7 ani, Lucian Viziru a revenit în România cu gândul de a pune bazele unei afaceri care să-i aducă confort familiei sale. Între timp a conștientizat că nu are ”material” de om de afaceri și că nu ar putea să se focuseze doar în această direcție.

„Asta cu omul de afaceri nu știu ce să zic. Am încercat. Merge cât de cât, mă târâi, numai că nu e genul de activitate care să-mi placă la nebunie. Eu nu am fost niciodată omul banului. Ca să fii om de afaceri trebuie să-ți placă banii foarte mult, ori mie banul nu pot să zic că îmi place. Îmi oferă libertate și cam atât. Pentru mine pasiunea numărul unu rămâne la egalitate de puncte cu tenisul, actoria. Cu muzica așa și așa. Îmi plăcea să plec de acasă”, a mai povestit Lucian Viziru pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *