Lucruri esențiale pe care să nu le uiți când pleci în vacanță. Ce trebuie să conțină bagajul de călătorie

Sfaturi prețioase de la Dana Săvuică, Adina Halas și Yulicary Sarracent, tour lider la una dintre cele mai mari agenții de turism de la noi.
Lucruri esențiale pe care să nu le uiți când pleci în vacanță. Ce trebuie să conțină bagajul de călătorie

Este important ca atunci când plecăm într-o călătorie să luăm în bagaj doar lucrurile necesare pentru acea perioadă și pentru locul în care mergem. În cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, Adina Halas și Yuricary au dezvăluit ce trebuie să conțină bagajul de călătorie.

Ce trebuie să conțină bagajul de călătorie. Adina Halas: “Am învățat să călătoresc smart”

Adina Halas este pasionată de călătorii. Vizitează diferite zone ale lumii ori de câte ori are ocazia. Datorită multitudinii de călătorii pe care a avut-o, vedeta știe exact ce trebuie să conțină bagajul. Adina a oferit la Ego Life câteva trucuri pe care le folosește mereu.

 

Dana Săvuică, Adina Halas și Yulicary Sarracent
Dana Săvuică, Adina Halas și Yulicary Sarracent

“Eu am învățat de-a lungul timpului ce-mi trebuie și ce nu (n.r. într-o vacanță). Obișnuiam acum mulți ani să-mi iau după mine tot felul de lucruri inutile, pe care nu le foloseam. De data aceasta, de când partea asta cu călătoriile face parte din activitatea mea, am învățat să călătoresc cum s-ar spune smart. Știu exact ce-mi trebuie. Dacă vorbim despre păr din cele 15 produse pe care le folosesc îmi iau 3, care sunt esențiale. Ondulatorul mi-l iau, dar îl iau pe cel mai mic, varianta de travel. Șamponul îl iau, dar îl pun în sticluțe mici. Într-adevăr am învățat lucrurile acestea și atunci am relaxarea aceasta atunci când merg în vacanțe. Eu mă duc deja relaxată pentru că știu că am la mine tot ce îmi trebuie pentru destinația respectivă. Documentez foarte mine destinația respectivă înainte să merg acolo pentru că s-ar putea să nu am nevoie de lucruri care îmi trebuie în altă destinație, șamd. Mă refer strict la îngrijire”, spune Adina Halas, la Ego Life.

“După ce mi-am făcut bagajul, aleg trei lucruri și le scot”

Yulicary Sarracent este o tânără de origine cubaneză. În prezent este tour lider la una dintre cele mai mari agenții de turism din România. Dat fiind faptul că are călătorii în permanență, aceasta știe clar ce trebuie să își ia în bagaj când pleacă.

“Eu călătorind foarte des în ultima perioadă, ceea ce fac este să număr zilele, ca să fie mai simplu, îmi iau haine pentru fiecare zi dimineață și seară, dacă consider că o să fie necesar, după aceea mi-am făcut bagajul, aleg trei lucruri și le scot. Nu contează de unde, trei ținute de îmbrăcăminte le scot. Pentru că de obicei, chiar dacă v-ați pregătit, sunt lucruri pe care nu le purtați. După ce valiza e gata urmează cele trei lucruri pe care le voi scoate de care cu siguranță n-o să am nevoie. De atunci împachetez și mai puțin. Fac același lucru cu recipiente mai mici pentru make up”, a spus Yulicary.

Ce fel de încălțăminte e recomandat să purtăm când călătorim

Adina Halas mărturisește că atunci când pleacă în călătorie își ia la ea doar încălțăminte comodă. Trei perechi consideră că sunt suficiente: o pereche de șlapi dacă merge la plajă, o pereche de teniși și eventual o pereche de pantofi cu toc, atunci când știe că o să meargă în locații elegante.

“Atenție la încălțăminte! Putem să mergem cu niște șlapi, clar, la plajă, dar din experiența mea cea mai bună modalitate de a umbla peste tot, pentru a nu avea la sfârșitul perioadei picioarele umflate, este să îți alegi foarte bine încălțămintea. Poți să îți iei tocuri dacă îți dorești, pentru seară dacă este cazul, dar o pereche de teniși foarte ușori, fără o mie de șireturi, o pereche de balerini poate, dar tot așa, foarte ușori, nu cu talpa tare. Sunt sandalele, și aici, atenție la talpă, trebuie să fiți siguri că ceea ce purtați vă lasă să vă relaxați”, a mai spus Adina Halas.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *