Lucrurile pe care să nu le ții niciodată sub pat. Scoate-le de acolo imediat, aduc ghinion

Feng Shui dezvăluie care sunt obiectele pe care ar trebui să nu le ții niciodată sub pat
Lucrurile pe care să nu le ții niciodată sub pat. Scoate-le de acolo imediat, aduc ghinion

Ții anumite lucruri sub pat pentru că nu ai prea mult spațiu? Ei bine, află că acest obicei ți-ar putea aduce ghinion. Conform specialiștilor din arta Feng Shui, există câteva obiecte pe care nu ar trebui să le așezi niciodată sub locul în care dormi. Află din rândurile de mai jos care sunt acestea!

Ce lucruri nu ar trebui să ții niciodată sub pat

Din cauza lipsei de spațiu, mulți dintre noi depozităm sub pat diverse obiecte de care nu avem nevoie. De asemenea, acolo obișnuim să punem lucrurile deteriorate sau stricate din casă pe care nu dorim să le aruncăm.

Specialiștii din arta Feng Shui, însă, ne atenționează cu privire la acest obicei. Potrivit acestora, unele obiecte atrag ghinionul în casă dacă sunt așezate acolo.

Ideal ar fi să existe spațiu liber și să nu existe dezordine sub pat pentru a evita problemele. Cu toate acestea, dacă din motive de spațiu trebuie să ții unele lucruri acolo, iată ce ar trebui să eviți.

Obiectele pe care sa nu le tii niciodata sub pat
Obiectele pe care sa nu le tii niciodata sub pat
  • Obiecte antice

Specialiștii susțin că relicvele ar putea stagna energia. Potrivit acestora, astfel de obiecte nu îți dau voie să te desprinzi de trecut, lucru care atrage ghinionul spre tine în prezent.

  • Oglinzi sparte

Totodată, oglinzile sparte aduc ghinion. Mai mult, ele au capacitatea de a fura sufletul. Tocmai din acest motiv, sunt acoperite într-un ritual cu o bucată de pânză atunci când cineva trece îm neființă.

  • Obiecte grele

Obiectele grele de sub pat pot fi un indiciu al unui blocaj al oportunităților din viața ta și pot provoca, de asemenea, o oboseală inexplicabilă. De aceea, este ideal să ții aceste instrumente departe de spațiul tău de dormit.

Citește și Obiecte Feng Shui care aduc noroc. Cum poți să îți decorezi casa cu ele, atrag abundența în viața ta!

  • Obiecte ascuțite

Obiectele ascuțite creează o atmosferă de tensiune și pot încuraja oamenii să fie agresivi. Astfel, păstrează aceste obiecte departe de patul tău, altfel poți avea probleme cu persoana cu care dormi.

  • Pantofi

Feng Shui recomandă să se evite punerea pantofi sub pat, deoarece aceștia reprezintă mișcare și ar încuraja o energie care nu este potrivită pentru odihnă. În plus, aceștia ar putea atrage ghinionul în casa ta.

Citește și Ce culoare trebuie să fie mobila din casă pentru a atrage abundența. Sfaturi Feng Shui pentru a avea noroc la bani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *