M-am îndrăgostit de viitorul soț al surorii mele. Mulți mă vor judeca, dar nu am avut sentimente atât de intense pentru nimeni până acum

Știu că aș putea să le stric nunta, dar nu știu dacă aș vrea să-i fac asta surorii mele.
M-am îndrăgostit de viitorul soț al surorii mele. Mulți mă vor judeca, dar nu am avut sentimente atât de intense pentru nimeni până acum

Sunt aici să confirm teoria conform căreia viața bate filmul. Desigur, mi-ar plăcea să primesc și un sfat, pentru că sunt într-o mare încurcătură. M-am îndrăgostit de viitorul soț al surorii mele și mi-e teamă că sunt pe punctul de a le distruge nunta.

Nu-mi pot controla sentimentele

Din păcate, în ciuda tuturor învățăturilor pe care le-am primit, nu mă pot abține. Știu că nu e în regulă să am sentimente pentru el, dar nu le pot eu controla. Și, ca să fiu sinceră, nu am avut sentimente atât de intense pentru nimeni, până acum.

Gelu a fost întotdeauna prietenul meu, încă din copilărie. Suntem de aceeași vârstă și locuiește în vecini. Noi am crescut într-un orșel mic, de munte, unde în 20 de minute ajungi la marginea orașului. De fapt, ajungi la marginea pădurii, acolo unde erau locuințele noastre. Vacanțele noastre erau superbe, petrecute în cel mai frumos loc de pe planetă. Aveam locurile noastre secrete, depsre care nici prietenii noștri nu știau în totalitate. Mulți dintre copii, care nu ne cunoșteau familiile, chiar credeau că suntem frați.

M-am îndrăgostit de viitorul soț al surorii mele

Apoi am început să creștem și încet, încet, relația noastră a căpătat un alt sens. Sau, cel puțin, eu așa credeam. Am crezut mereu că el e alesul și nu mi-am imaginat că nu va face parte din viața mea.

Însă eu am plecat la liceu mai departe de casă, iar el a rămas acolo. Veneam acasă destul de rar, dar suficient cât să țin flacăra aprinsă. Apoi am mers la facultate. El nu a continuat școala, însă pentru mine asta nu era o problemă, atâta vreme cât era vorba despre Gelu, prietenul meu din copilărie. Știam că situația din familia lui era mai dificilă, iar mersul la facultate ar fi fost o cheltuială pe care nu și-o puteau permite.

Când am venit o dată în vacanță, Gelu era la noi în curte. I-am sărit în brațe, am vrut să-l îmbrățișez, însă l-am simțit destul de rece. Sora mea mai mică cu patru ani se uita la noi. Știa, doar, cât de mult țineam la el și că, cel mai probabil, ne vom căsători într-o zi. Când i-am văzut privirea am știut că ceva s-a întâmplat. Dar a apărut mama și tata și apoi ne-am luat cu poveștile și am trecut peste acel moment.

Seara mi-a spus sora mea că ea și Gelu sunt împreună de ceva vreme și că îl iubește foarte mult. Nu am avut putere să-i spun altceva decât că mă bucur pentru ea, mai ales dacă și el împărtășește aceleași sentimente. Mi-a spus foarte încântată ca da, și el simte la fel.

Apoi am încercat să am o dscuție cu el și l-am întrebat dacă i se pare că i-am greșit cu ceva, sau care e motivul pentru care eu nu am meritat să fiu anunțată din timp de evoluția lucrurilor dintre ei. Mi-a spus, aproape cu lacrimi în ochi, că nu a avut putere să vorbească despre asta.

Nu a putut sta departe de mine

Apoi mi-a explicat că lui i s-a părut că eu trebuie să am un alt drum în viață și că el crede că m-ar limita foarte mult dacă m-ar ține blocată într-o realție cu el. El crede că dacă nu a mers la facultate nu este demn de mine. Însă pentru că nu a putut să stea departe de mine și nu a vrut să mă piardă de tot, s-a cuplat cu sora mea mai mică. Ea lucreză în oraș, ca și el, la o fabrică.

După ce i-am spus că e doar un prost și că l-am iubit la fel de mult și înainte de a merge la facultate ca și acum, a început să plângă și mi-a spus că a cerut-o deja pe sora mea în căsătorie.

Acum, situația e foarte dificilă. Îl iubesc și sunt convinsă că și el mă iubește și că dacă aș insista, le-aș strica relația și nunta. Mi-e foarte greu să mă abțin și nu sunt convinsă că ar trebui să o fac. M-am îndrăgostit de viitorul soț al surorii mele și nu îmi pot controla sentimentele. Acum întrebarea mea este dacă ar trebui să încerc să mă controlez sau nu. La urma urmei, eu l-am iubit prima și el mă iubește în continuare. De fapt, ea este intrusa. Dar oare aș putea să-i fac asta surorii mele? Asta e cea mai dificilă întrebare la care încă nu am un răspuns.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *