Machiaje de Halloween 2023. Cele mai spectaculoase look-uri cu care vei atrage toate privirile FOTO

Halloween-ul se celebrează anual pe data de 31 octombrie

Sărbătoarea de Halloween se apropie cu pași repezi, iar oamenii din colțuri diferite ale lumii se pregătesc să-și decoreze casele cu tot felul de ornamente de groază. Totodată, în seara de 31 octombrie, multe persoane se costumează și se machiază cât mai înfricoșător. De aceea, am făcut o selecție cu cele mai spectaculoase machiaje de Halloween 2023. Așa veți impresiona sau speria pe toată lumea!

Cele mai spectaculoase machiaje de Halloween 2023

În ultimii ani, Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate și la noi. Deși sărbătoarea este celebrat cu fast în SUA, românii au început să se bucure de petrecerile date în seara de 31 octombrie. Această zi le permite tuturor să-și etaleze machiajele și costumele deosebite de Halloween.

Halloween, denumită și Ziua Morților, este o sărbătoare plină de tradiții, așa că dacă vreți să ieșiți în evidență, trebuie neapărat să experimentați look-uri îndrăznețe și remarcabile. Veți avea nevoie de atenție și răbdare pentru a realiza machiajele prezentate mai jos, dar la final veți avea un look de ‘groază’!

Machiaj cu lacrimi de diamant

Pentru acest look senzațional, începeți cu o bază de machiaj albă pentru a acoperi toată fața. Apoi, folosește un creion de ochi lichid negru pentru a vă contura ochii cât mai intens. Așadar, este momentul ideal să străluciți de Halloween. Aplicați lacrimile de diamant cu un adeziv pe obraji, pentru un look fabulos.

Look inedit cu inserții de sclipici

Acest machiaj combină perfect misticismul nopții cu eleganța glamour a vedetelor de la Hollywood. Începe prin a aplica o bază albă pe față și conturează linia genelor inferioare cu dermatograf negru și estompează-l cu o pensulă subțire pentru a obține un look macabru.

Apoi, folosește un gel de machiaj cu sclipici auriu sau argintiu, și un adeziv, pentru a adăuga steluțe în jurul ochilor și chiar pe obraji.

Citește și: Tendințe în machiaj pentru toamna 2023. Culori și trenduri care fac furori

Buzele roșii, un must-have de Halloween

Buzele sunt o parte importantă a machiajului, așa că le poți oferi o notă plină de farmec adăugând ruj roșu intens în noaptea de Halloween. Începeți cu o bază albă pe față și folosiți creionul negru pentru a vă contura ochii. Apoi, aplică un ruj roșu pe buze, care adaugă o notă de strălucire întregului look.

Citește și: Culoarea de ruj care te îmbătrânește. Specialiștii te învață ce să folosești și ce nuanțe trebuie să eviți neapărat

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *