Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american

L-a cucerit pe starul în vârstă de 65 de ani

Scris de: Daoud Andra

29 Jul. 2024

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mădălina Ghenea cunoaște numeroase staruri internaționale din lumea filmului și petrece timp alături de ele. După ce a jucat într-un film alături de Al Pacino, românca a fost surprinsă recent în timp ce lua cina alături de un alt actor de la Hollywood.

Mădălina Ghenea, la masă cu un actor controversat

Mădălina Ghenea îmbină cariera de actriță cu cea de model și participă la tot felul de evenimente dedicate filmului. În urmă cu câteva zile, frumoasa româncă a fost la o gală în Taormina, iar fotografii au surprins-o în compania unuia dintre cei mai controversați actori de la Hollywood. Românca a petrecut seara la masă, alături de Kevin Spacey, iar imaginile au apărut în spațiul public.

Îmbrăcată cu o rochie lungă, maro, cu decolteu adânc și cu o capă cu animal print pe umeri, românca a atras toate privirile. A accesorizat ținuta cu un machiaj de seară și cu bijuterii masive, iar Kevin Spacey nu a rămas indiferent la vederea ei. Actorul a zâmbit larg atunci când i-a strâns mâna și au vorbit minute în șir la masă.

Vezi și: Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a pus-o în dificultate când a coborât din elicopter. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Starul din ”House of Cards” a avut probleme cu legea în ultimii ani și a trecut printr-o criză de imagine masivă, după ce a fost acuzat de comportament neadecvat și agresiune sexuală. Actorul și-a cerut scuze public, dar pe numele lui au fost deschise atât procese civile, cât și penale.

Mădălina Ghenea, la masă cu Kevin Spacey

Românca a cucerit bărbați celebri de-a lungul timpului

Mădălina Ghenea a devenit cunoscută la nivel internațional după ce a apărut în videoclipul artistului italian Eros Ramazzotti, în jurul anului 2011. Presa italiană a scris, la acea vreme, că cei doi ar fi avut și o relație. Ulterior, presa tabloidă a cuplat-o și cu actori faimoși, precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler, după ce a fost văzută în compania lor.

Vezi și: Mădălina Ghenea, spectaculoasă într-o rochie extrem de decupată. Vedeta i-a înnebunit pe toți cu trupul său ca tras prin inel FOTO

Cea mai cunoscută relație a actriței a fost cea cu Matei Stratan, un om de afaceri român alături de care are o fiică. Cei doi s-au despărțit după nașterea fetiței lor, iar Charlotte a rămas în grija mamei ei. În 2019, s-a scris că frumoasa româncă a avut o idilă cu creatorul de modă Philipp Plein, însă relația lor nu a fost una de durată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *