Mădălina Ghenea, despre fiica ei, Charlotte, în vârstă de 7 ani: „Eu sunt și mamă, și tată. Mi-am dorit-o foarte mult”

Vedeta a rupt tăcerea despre creșterea fiicei sale

Mădălina Ghenea s-a lansat în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, reușind să se impună în lumea modellingului, dar și a actoriei. Au trecut 23 de ani de la acel moment, iar astăzi ea se poate mândri cu o carieră de succes. Pe lângă viața profesională, Mădălina își dedică tot timpul său creșterii fiicei sale, Charlotte, în vârstă de 7 ani.

Cum se descurcă Mădălina Ghenea cu creșterea fiicei sale, Charlotte

Mădălina Ghenea a avut o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, care este tatăl micuței Charlotte. După despărțirea de omul de afaceri, Mădălina și fiica sa s-au mutat în Milano. Vedeta a oferit un interviu în care a vorbit despre împlinirea pe care i-o aduce micuța, care este marea sa realizare.

„Acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță”, a declarat Mădălina Ghenea într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și Mădălina Ghenea, apariție incendiară la plajă pe insula Capri. Vedeta a făcut ravagii într-un costum de baie galben FOTO

Câţi bani primeşte fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei

Deși cei doi nu mai sunt împreună, au păstrat mereu o relație civilizată. Mădălina Ghenea s-a ferit să ofere presei informații cu privire la angajamentele dintre ei doi, însă zvonurile legate de pensia alimentară pe care o primește fetița ei au făcut-o să reacționeze.

Cum în presă au circulat la un moment dat informații despre faptul că Matei i-ar fi cumpărat un apartament, vedeta a simțit nevoia să aducă lămuriri. Mădălina Ghenea a postat un mesaj într-un instastory.

„Iar aberații! Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plăresc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni nimic pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. Încetaţi cu prostiile!”, a scris ea.

Citește și De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de Grigor Dimitrov, după 6 ani de relație. Chiar ea a dezvăluit motivul, ce s-a întâmplat în ultimul timp între ei

Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au despărțit la scurt timp, după nașterea fiicei lor

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri în anul 2017. Însă, la puțin timp după nașterea fetiței, când urmau să se căsătorească, cei doi s-au despărțit.

„Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi. Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat“, declara Mădălina Ghenea în urmă cu mai mulți ani.

Se pare că motivul a fost infidelitatea lui, așa cum a postat chiar Mădălina, la acea vreme, pe Instagram.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul„, a scris aceasta după ce s-au separat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *