Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, decizie șoc după 7 luni de relație. Nimeni nu se aștepta la asta

Află ce decizie au luat Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov!

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au început să se afișeze împreună în luna aprilie a acestui an. Cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice, prin care au demonstrat cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt. Totuși, de curând, au luat o decizie care i-a șocat pe fani. Iată ce se întâmplă între actriță și tenismen, după doar 7 luni de relație!

Ce se întâmplă între Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, după 7 luni de relație

O nouă informație zdruncină showbiz-ul internațional! Se pare că Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov ar fi pus punct poveștii lor de iubire. Cei doi și-ar fi spus adio după doar 7 luni de relație.

Momentan, însă, nici unul dintre ei nu a confirmat despărțirea. Cu toate astea, site-ul tennistonic.com dă ca sigură despărțirea celebrului cuplu. În plus, actrița și sportivul și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale. Mai mult, cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au confirmat că formează un cuplu în luna mai

Actrița și tenismenul au fost surprinși împreună în luna aprilie, dar au ales să rămână discreți cu relația lor. Cei doi au confirmat că formează un cuplu abia în luna mai.

La vremea aceea, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au participat la o ședință foto, iar imaginile au ajuns pe paginile lor de Instagram. În plus, în dreptul acestora au început să apară și mesaje extrem de siropoase, precum ”Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!!”.

Citește și Rochia cu care Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de film de la Veneția. A atras toate privirile pe covorul roșu!

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, implicați în mai multe relații controversate

Până să formeze un cuplu, atât actrița, cât și sportivul au avut tot felul de relații, mai mult sau mai puțin controversate. În trecut, Mădălina Ghenea s-a iubit cu Gerard Butler, iar această poveste de iubire a fost extrem de mediatizată.

De asemenea, vedeta s-a mai iubit și cu Leonardo DiCaprio, Michael Fassbender sau Philipp Plein. Totodată, Grigor Dimitrov are o listă lungă de femei frumoase și celebre pe care le-a cucerit de-a lungul timpului. Bulgarul s-a iubit cu Maria Sharapova și Serena Williams.

Citește și “M-a afectat profund”: Mădălina Ghenea trece prin clipe grele. Ce se întâmplă cu vedeta, fanii sunt șocați!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *