Mădălina Ghenea, surprinsă în compania fostului iubit milionar, după 7 ani de la despărțire. Ținuta ei a captat toată atenția

Iată în compania cui a fost surprinsă Mădălina Ghenea!

Mai are nevoie de vreo prezentare Mădălina Ghenea? Este, fără doar și poate, o actriță extrem de apreciată, dar și o femeie frumoasă, care face senzație cu orice apariție de-a sa. Cu toate astea, vedeta nu a avut noroc în iubire și a suferit enorm din cauza bărbaților. Însă, de curând, șatena a radiat alături de un fost iubit milionar. Iată despre cine este vorba și ce ținută a purtat diva!

Mădălina Ghenea a fost fotografiată în compania unui fost partener

În vârstă de 36 de ani, Mădălina Ghenea este fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei pe care țara noastră le-a dat. Nu degeaba, de-a lungul timpului, actrița s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, printre care se numără şi Philipp Plein.

Faimosul designer german are 45 de ani, a înființat brandul de modă care îi poartă numele în 2008 și se laudă cu o avere de sute de milioane de euro. El s-a iubit cu superba româncă în anul 2016 și chiar i-a dăruit acesteia un inel de logodnă, însă relația lor nu a mers și s-a ajuns la separare.

Mădălina Ghenea și Philipp Plein formează din nou un cuplu?

Recent, actrița și designer-ul au fost surprinși împreună și toată lumea se întreabă dacă cei doi și-au mai dat încă o șansă. Ei bine, cei doi foști amorezi nu s-au împăcat, ci doar au pozat un pictorial cu scopul de a promova un brand de ochelari.

Imaginile cu cei doi s-au viralizat imediat, semn că internauții nu au uitat povestea de iubire a celor doi protagoniști. Vezi fotografiile cu Mădălina Ghenea și Philipp Plein și în galeria foto a acestui articol!

Citește și Mădălina Ghenea a renunțat la haine pentru o ședință foto incendiară. Decolteul generos a atras toate privirile: “Dumnezeu a făcut totul în această imagine”!

De ce s-au despărțit Mădălina Ghenea și Philipp Plein

În 2016, la scurt timp după ce s-a despărțit de Philipp Plein, Mădălina Ghenea a acordat un interviu în care a dezvăluit motivul pentru care s-a separat de celebrul designer.

”Din ultima mea relație am plecat pentru că nu voiam să respirăm același aer. Aveam nevoie de muzica mea frumoasă, de teatru și de artiști. E frumos să iubești și să fii îndrăgostit, dar să nu renunți la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă.

Din exterior, pare totul ușor, dar nu este ușor să stai departe de casă. Și am mai învățat să spun NU. Cred că NU-urile sunt mai importante decât DA-urile în viață. Cel mai important pas într-o carieră este să spui NU.

Să renunți la anumite lucruri care te pot ajuta financiar, pentru proiectele artistice… Am renunțat la bani ca să fac proiecte frumoase. Și în iubire trebuie să știi să spui NU. Este cel mai important. Să alegi”, dezvăluia, la vremea aceea, frumoasa actriță, potrivit Unica.

Citește și Cum arăta Mădălina Ghenea înainte să devină celebră. Transformarea e fabuloasă, cu greu o recunoști!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *