Mădălina Manole, rândurile tulburătoare pe care le-a lăsat în urma sa. Ce a trecut în scrisoarea de adio. Artista ar fi implinit azi 55 de ani

Ce a scris Mădălina Manole în biletul de adio. Ar fi împlinit astăzi 55 de ani
Mădălina Manole, rândurile tulburătoare pe care le-a lăsat în urma sa. Ce a trecut în scrisoarea de adio. Artista ar fi implinit azi 55 de ani

Se împlinesc 12 ani de la moartea Mădălinei Manole! Regretata artistă ar fi împlinit astăzi vârsta de 55 de ani. Din păcate, la vârsta de 43 de ani Mădălina Manole a decis să își încheie socotelile cu viața, lăsând o scrisoare de adio.

Mădălina Manole, scrisoare de adio: “Nu mă judecați”

Chiar dacă părinții Mădălinei Manole nu au vrut să recunoască faptul că scrisoarea aparține Mădălinei Manole, soțul său, Petru Mircea, a declarat că ea a scris-o. De asemenea, originalul acesteia se afla atunci la Parchetul de pe lângă Judecătoria București alături de alte scrisori redactate de Mădălina Manole. Conform declarațiilor lui Petru Mircea, scrisoarea de adio a fost găsită într-un sertar din dormitor, acolo unde Mădălina Manole își ținea cărțile de rugăciuni.

Mădălina Manole a scris în scrisoarea de adio multe rânduri despre cum se simțea, dar și cuvinte de mulțumire pentru toți cei din jurul său. Regretata artistă a transmis că în ciuda tuturor lucrurilor bune din viața sa, gândurile sale era spre a încheia socotelile cu viața. La final i-a transmis soțului ei să vândă tot ce au, dar să păstreze bani pentru viitorul copilului lor.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat asta, mereu. Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața!

Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru; cei mai buni și sacrificați părinți din lume, frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu știu ce să fac, să am grijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți, dar și la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioada la Botoșani, cu mama și tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare!

Și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui.

Nu mă judecați, nu vă judecați dragii mei părinți și frate, mergeți înainte. (…)

Vinde tot ce se poate vinde, casă, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (școli) și… pentru Mihăiță, Marian, Mihaela”, se arată în scrisoarea de adio lăsată Mădălina Manole.

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, pe 14 iulie 2010

Mădălina Manole a fost găsită moartă în ziua de 14 iulie 2010, în vila în care locuia în Otopeni alături de Petru Mircea și fiul lor. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Anchetatorii au stabilit ulterior că Mădălina Manole s-a sinucis consumând o substanță toxică. Fiul regretatei artiste avea atunci doar câteva luni. Părinții Mădălinei Manole l-au acuzat pe Petru Mircea că el ar fi adus-o pe fiica lor în situația de a decide să se sinucidă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *