Mai locuiesc sau nu împreună Misha și Connect-R? Artista a dat cărţile pe faţă, la 6 ani de la divorţ

Iată ce a spus vedeta!

După ani de speculații și zvonuri, Misha a decis să clarifice odată pentru totdeauna situația relației sale cu Connect-R, la șase ani de la divorț. Într-un mesaj postat pe Instagram, artista a făcut lumină în toate aspectele, dezvăluind că ea și fostul său partener nu mai locuiesc împreună de mult timp și că nu există nicio șansă de împăcare.

Misha, despre o eventuală împăcare cu Connect-r

Despărțirea dintre Misha și Connect-R a fost una dintre cele mai șocante din showbizul autohton. Cei doi au fost considerați un cuplu de vis, iar vestea separării a venit ca un șoc pentru fani, cu atât mai mult cu cât s-a aflat târziu că nu mai formau un cuplu.

În cartea sa biografică, cântărețul a recunoscut că și-a înșelat soția, dar acest lucru nu l-a împiedicat să continue să îi declare dragostea. De aceea, mulți au sperat că împăcarea lor este doar o chestiune de timp.

Împreună, cei doi au o fiică adorabilă, Maya, și au rămas în relații bune de dragul ei. Această legătură apropiată, împreună cu vacanțele petrecute împreună ca familie, a alimentat speculațiile privind o posibilă împăcare. Cu toate acestea, recent, Misha a pus capăt zvonurilor printr-o postare foarte clară.

”Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”, a scris artista într-un InstaStory.

”Eu nu m-am putut adapta”

Connect-R susține că el este vinovat pentru despărțire. Artistul a mărturisit că nu s-a putut adapta vieții de familie și nu a apreciat suficient sacrificiile fostei sale partenere, în special după venirea pe lume a fiicei lor, Maya. Într-un interviu sincer, el a recunoscut dificultățile cu care s-a confruntat în timpul mariajului.

”Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot.

Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a povestit solistul, în podcastul ”La Țocii”, găzduit de Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

Citește și Greșeala pe care a făcut-o Connect-R în timpul căsniciei cu Misha: „Nu m-am putut adapta”!

Artistul a recunoscut că speră la o reîmpăcare cu mama fiicei sale

Au trecut șase ani de la divorțul celor doi, dar cu toate astea artistul nu și-a pierdut speranţa că într-o zi va forma, din nou, un cuplu cu fosta lui soție. El a recunoscut, în cartea sa autobiografică, că și-ar dori să se împace cu Misha.

”Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță.

Suntem împreună dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată.

Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație.

Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept.

Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare”, a precizat artistul în cartea lui, ”Din livada cu nuci’.

Citește și Fiica lui Connect-r este actriță la 9 ani. Maya a debutat pe marile ecrane într-un film de acțiune și a impresionat pe toată lumea: “Am fost curajoasă” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35...
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 29 Septembrie 2024. Astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă, Gemenii profită la maximum...
Horoscop Zilnic Duminică 29 Septembrie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Radu Vâlcan, dezvăluiri inedite despre viața la țară și casa pe care o construiește la...
Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *