Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Cum a surprins-o nepoata sa, Alexia Eram. ”Te iubesc la nebunia infinitului”

Cum au sărbătorit-o fiica și nepoții săi

Scris de: Daoud Andra

08 Jun. 2024

Andreea Esca are o relație specială cu părinții ei. Mama vedetei Pro TV, Lucia Esca, a împlinit recent venerabila vârstă de 83 de ani, iar nepoata sa, Alexia Eram, a surprins-o în câteva fotografii și i-a transmis un mesaj de suflet.

Andreea Esca și-a sărbătorit mama

Dincolo de pupitrul știrilor Pro TV, Andreea Esca are o relație specială cu familia ei, atât cu copiii, cât și cu părinții săi. Vedeta se bucură să îi aibă în continuare alături de ea atât pe mama, cât și pe tatăl său. Lucia Esca, cea care i-a dat viață, a împlinit recent 83 de ani, însă nu își arată deloc vârsta.

Cu ocazia aniversării, doamna Esca a fost vizitată de fiica și de nepoții săi, iar Alexia Eram a surprins câteva imagini. Ea s-a fotografiat cu mama și cu bunica sa și a scris pe Instagram: ”Mamina, azi e ziua ta! La mulți ani! Cea mai tare bunică! Te iubesc la nebunia infinitului! Happy 83”.

Vezi și: Ce a dezvăluit Andreea Esca despre salariul ei de la Pro TV. Replica genială dată de celebra știristă

Și Andreea Esca a publicat câteva imagini de la aniversarea mamei sale, pe conturile ei de socializare. Vedeta Pro TV și-a surprins mama cu un tort de ciocolată cu fructe. În imaginile publicate de știristă se poate vedea că mama sa este o prezență foarte elegantă și cochetă, chiar și la 83 de ani. Doamna Lucia Esca și-a sărbătorit aniversarea îmbrăcată într-un compleu negru, cu manichiura făcută și cu un machiaj discret la ochi.

Andreea Esca, alături de părinții și de copiii ei

Amintirea specială pe care Andreea Esca o are cu mama sa

Prezentatoarea de știri vorbește, din când în când, cu emoție despre părinții săi. Mama vedetei a fost asistentă medicală, iar tatăl ei a lucrat pe șantier, astfel că, în copilărie, Andreea Esca mergea cu mama ei la spital, atunci când aceasta avea urgențe. Vedeta a povestit recent cum era când mama ei era chemată de urgență noaptea și era nevoită să o ia cu ea în sala de operații.

Vezi și: Obiectele atipice cu care Andreea Esca și-a amenajat casa. Fiul ei, Aris Eram, a dat-o de gol, le-a arătat tuturor imaginile surprinzătoare

”Așadar, mama era singură cu mine aproape tot timpul. Iar când făcea ‘de gardă’ , fiind asistentă medicală de sala de operații la Institutul Oncologic Fundeni, pentru că stăteam foarte aproape de spital, avea voie să doarmă acasă și dacă apărea o urgență, o sunau (pe fix). Asta mi-am amintit. Mama, care venea și mă trezea, brusc, la orice oră din noapte: ‘Andreea, e urgență’. Că doar nu mă putea lasă singură în apartament, noaptea, la vârstă aia. În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mășină. Câteodată luam și cățelul, că să nu rămână singur, să latre și să deranjeze vecinii.

Forja mama Dacia roșie că focul, pe nume Muțica, asta după ce dădea drumul la casetofonul pe baterii, de pe scaunul din față, de unde ne trezea casetă cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații. Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram că într-un film de acțiune. Și mi se părea și extraordinar de interesant să văd operații pe viu… Atunci nu realizam că poate era ciudat ce trăiam, așa eram noi… Acum însă, înțeleg de ce toată viață mi-a plăcut adrenalina”, a scris, în urmă cu ceva timp, Andreea Esca, pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *