Mămica din Timişoara, viaţă amoroasă complicată. Se despărţise de soţ şi făcuse un copil cu alt bărbat. Ambii încercau să îi ia copiii

Iulia, mămica din Timișoara, viață amoroasă complicată! Făcuse băiețelul cu un alt bărbat
Mămica din Timişoara, viaţă amoroasă complicată. Se despărţise de soţ şi făcuse un copil cu alt bărbat. Ambii încercau să îi ia copiii

Iulia, mămica din Timișoara care s-a sinucis, avea o situație amoroasă complicată. Se pare că băiețelul pe care îl avea nu era făcut cu Alex, fostul ei soț, ci cu un alt bărbat. Ambii ar fi vrut să îi ia copiii.

Cu cine făcuse Iulia, mămica din Timișoara care s-a sinucis, băiețelul?

Chiar dacă în primă fază s-a spus că Iulia și Alex aveau împreună doi copii, o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani, se pare că doar fetița era făcută cu Alex. O apropiată a tinerei care s-a sinucis a dezvăluit că băiatul era, de fapt, fiul lui Marcel, iubitul Iuliei de după căsnicia cu Alex. Ar fi făcut inclusiv testul ADN.

Poveste de iubire complicată între Iulia și Marcel

Iulia l-a întâlnit pe Marcel în perioada în care încă era căsătorită cu Alex, motiv pentru care a depus actele de divorț. Între timp, ar fi făcut băiețelul cu iubitul ei, dar Alex ar fi iertat-o și ar fi vrut să se împace cu ea, motiv pentru care ar fi trebuit să se recăsătorească pe data de 28 aprilie, când, din motive neștiute încă, nu s-au prezentat la Starea Civilă.

“Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băieţelul! A făcut testul ADN. El a ameninţat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deşi nu este”, a spus un apropiat al Iuliei, scrie spynews.ro.

După ce Iulia, mămica din Timișoara care s-a sinucis, s-ar fi întors la Alex deși avea un copil și cu Marcel, acesta din urmă ar fi început să o amenințe că îi va lua copilul. De asemenea, în toată această situație complicată, și Alex ar fi vrut să ia fetiță.

Fosta soacră a Iuliei a declarat că tânăra mamă care s-a sinucis ar fi fost terorizată de Marcel, cel cu care avea băiețelul.

„Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii”, a spus mama lui Alex, fosta soacră a Iuliei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.5 72 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *