Marele secret al Corinei Caragea pentru un păr des și lucios. La ce truc simplu apelează vedeta Pro TV

Trucul Corinei Caragea pentru un păr des și lucios

Corina Caragea este una dintre cele mai vechi prezențe de la Pro TV. Ea prezintă știrile sportive de aproape două decenii și s-a remarcat datorită profesionalismului său, dar și datorită podoabei sale capilare. Superba vedetă are un păr extrem de frumos, lung, des, negru și lucios, căruia îi acordă foarte mare atenție și îngrijire. Iată la ce truc apelează moderatoarea pentru a-și menține pletele sănătoase și strălucitoare!

Care este marele secret al Corinei Caragea pentru un păr des și lucios

În vârstă de 40 de ani, Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la Pro TV. Ori de câte ori apare pe sticlă, moderatoarea știrilor sportive îi impresionează pe telespectatori cu zâmbetul său molipsitor, dar şi cu părul său lung, des, negru şi foarte bine îngrijit.

În cadrul unei emisiuni, simpatica vedetă de la pro TV a dezvăluit cum își întreține părul. Ea le-a mărturisit telespectatorilor că apelează la o mască. Aceasta o ajută pe Corina Caragea să aibă un păr strălucitor și extrem de sănătos.

”Este bună însă şi pentru strălucire, şi pentru hrănirea firului de păr. De asemenea, cred că ‘problema’ trebuie tratată şi din interior, deci eu mai iau şi vitamine o perioadă, calciu, zinc, seleniu”, a declarat prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV în respectiva emisiune.

Te-ar mai putea interesa și Cum arată Corina Caragea în costum de baie. Vedeta Pro TV este surprinsă rar în această ipostază FOTO!

Ce face Corina Caragea pentru a avea un par des si lucios
Ce face Corina Caragea pentru a avea un par des si lucios

Masca de păr a Corinei Caragea. Vezi cum o poți prepara

Ingrediente

  • opt capsule de vitamina E
  • un capac cu ulei de ricin
  • două linguri de ulei măsline
  • două linguri de bitter suedez
  • patru picături de vitamina A
  • patru gălbenuşuri de ou

Mod de preparare

În continuare. vedeta de la Pro TV a explicat că se amestecă foarte bine ingredientele enumerate mai sus, apoi pasta obținută de aplică pe păr și se lasă să acționeze timp de 60 de minute. Ulterior, se spală părul normal.

Te-ar mai putea interesa și Cu ce se ocupă și cum arată sora Corinei Caragea. Cele două au ales drumuri complet diferite!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *