Maria Constantin, dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica: “Rochia de mireasă este stabilită”. În ce lună va avea loc marele eveniment. VIDEO EXCLUSIV

Ce pregătiri fac îndrăgostiții pentru ziua cea mare
Maria Constantin, dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica: “Rochia de mireasă este stabilită”. În ce lună va avea loc marele eveniment. VIDEO EXCLUSIV

Maria Constantin trăiește o superbă poveste de dragoste alături de alesul ei, Robert Stoica, care îi stă alături în orice clipă. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre nunta pe care o așteaptă fanii ei cu sufletul la gură. Cei doi nu au hotărât data, însă își doresc să își unească destinele în timpul săptămânii. Evenimentul o să fie tip garden party, în luna iulie, pentru ca toată lumea să fie prezentă. Atunci când vine vorba despre rochia de mireasă, cântăreața deja a stabilit ce vrea.

Maria Constantin, noi dezvăluiri despre nuntă

Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu superb, iar cei doi merg peste tot împreună, acesta fiind secretul poveștii de iubire pe care o trăiesc. Aflată la evenimentul Viva! Influencers party 2022, vedeta ne-a dezvăluit că ea și partenerul său sunt mereu pregătiți de drum, mai ales pentru că participă la numeroase evenimente:

“Eu am spus că peste tot mergem împreună, dar lumea nu crede. (râde) Cred că de asta și funcționează relația noastră pentru că mergem peste tot împreună, stabilim lucrurile împreună. Mai ales pentru că noi suntem mereu plecați, mereu cu bagajul în mână și toate hainele, pantofii și tot ceea ce există pentru evenimente, în mașină. Deci casa noastră este mutate cumva în mașină. Asta este.”

Maria Constantin, căutată de români pentru evenimente

Întrebată dacă partenerul ei nu este genul de bărbat care își face griji cu privire la bunăstarea mașinii, vedeta ne-a dezvăluit:

“Nu, pentru că, îți dai seama, în meseria asta este puțin cam complicat. Mai mereu ești pe drumuri, mai mereu ești super obosit. Și atunci nu cred că îți mai pasă de lucrurile acestea. Chiar ne gândeam că mâine trebuie să plecăm iar din București, iar avem evenimente și chiar îi și spuneam: “Mâine cred că trebuie să spălăm mașina ca să o organizăm pentru următoarea săptămână, că o să fim iar pe drumuri.” Da, el se ocupă de chestia asta.”

Maria Constantin: “Îmi place să văd curățenie, să nu văd firicel de praf că nu pot să dorm”

Mai mult, superba artistă ne-a vorbit și de mica ei obsesie, dorindu-și ca în casă și în mașină să fie curățenie mereu. Aceasta ne-a explicat că nu poate să doarmă dacă lucrurile nu sunt aranjate așa cum își dorește, mai ales pentru că așa a fost învățată:

“Și mie îmi place curățenia, sunt obsedată cu curățenia și nu îmi place să las lucrurile așa în dezordine, mai ales în mașină, care este ca a doua casă. De fapt, nu, cred că este prima casă și a doua casă este aia unde stau și am adresa din buletin. (râde) Îmi place curățenia și dacă nu este curat în mașină sau acasă, înnebunesc. Oricum trebuie să plec de aici, de la eveniment, că nu am făcut curățenie acasă și trebuie neapărat să fac. (râde) Atunci când mă întorc acasă îmi place să fie curățenie, ordine și disciplină, să fie totul pus la punct ca să mă pot odihni. Dacă nu, ajung acasă, obosită cum sunt și trebuie să mă apuc de curățenie. Așa am fost învățată și îmi place să am curățenie, să nu văd firicel de praf că nu pot să dorm. Am și eu piticii mei pe creier, ce să fac.”

Maria Constantin și iubitul ei, la petrecerea revistei Viva!
Maria Constantin și iubitul ei, la petrecerea revistei Viva!

Nunta va avea loc în timpul săptămânii

Maria Constantin și Robert Stoica s-au logodit de curând, astfel că toată lumea abia așteaptă să o vadă pe vedetă îmbrăcând rochia de mireasă. Aceasta ne-a dezvăluit că nu o să existe o petrecere de logodnă, iar nunta o să aibă loc anul viitor, în luna iulie, în timpul săptămânii:

“Nu vom face nicio petrecere de logodnă, va fi direct nunta, la anul, în iulie. Nu am stabilit data, va fi în cursul săptămânii. Rochia de mireasă este stabilită, la iarnă ne apucăm de ea și tot așa. De pe la iarnă o să începem cumva cu pregătirile. Dar până atunci mai e, până la anul. Oricum, va fi gen garden party, va fi cumva afară. De asta am și ales cumva luna iulie, îmi doresc să fie cald, să nu plouă. De obicei, de câțiva ani încoace, chiar nu plouă în luna iulie. Și tocmai de asta ne-am gândit că atunci e momentul prielnic.”

Când plănuiesc să se căsătorească

Chiar dacă nunta o să aibă loc în plin sezon de evenimente, Maria Constantin și-a dorit ca evenimentul să se desfășoare în timpul săptămânii. În acest fel, ea își va anula doar un weekend, când ar trebui să susțină un spectacol, pentru a se odihni:

“Probabil că un weekend va fi anulat ca să avem timp să ne odihnim, dar oricum nunta va fi în cursul săptămânii, nu va fi pe weekend. Și atunci toată lumea este prezentă, este bine și frumos.”

Ce spune de luna de miere

Întrebată de luna de miere, frumoasa artistă a punctat că există foarte multe locuri frumoase de vizitat. Totuși, aceasta are câteva dorințe:

“Nu știu, sunt foarte multe locuri și cred că fiecare țară are frumusețea ei. Sunt foarte multe locuri de vizitat și pe care îmi doresc să le punctez. Dar, oricum, este important ca în acele locuri să fie cald, plajă, soare, ocean, mare, nu contează, nu am preferințe, dar să fie.”

Își organizează vacanțele iarna

Mai mult, Maria Constantin a punctat că își organizează vacanțele în lunile de iarnă, când nu sunt evenimente. În respectivele momente, ea se poate relaxa alături de partenerul său, Robert Stoica:

“Vacanța va fi în ianuarie. Noi, de obicei, vacanțele ni le facem în ianuarie, februarie, când la noi este frig, plecăm undeva la căldură. Atunci, într-adevăr, este relaxant pentru că nu sunt nici evenimente. În lunile ianuarie, februarie, până în Paște, nu se țin evenimente și atunci este perioada noastră de relaxare. Apoi începe nebunia.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *