Maria Constantin și-ar fi dorit o nuntă fără dar. Ce cheltuieli imense are, de fapt, pentru eveniment: “Nici nu sunt vreo mare milionară ca să îmi permit să invit 250 de persoane și să asigur absolut tot!” EXCLUSIV

Maria Constantin, pe ultima sută de metri cu nunta

Maria Constantin și Robert Stoica o să își unească, în curând, destinele, iar evenimentul se anunță ca fiind nunta anului! Cei doi pregătesc numeroase surprize, iar invitații o să aibă parte de o petrecere atipică, cu o mulțime de schimbări, ba chiar și un concept de live cooking, după cum ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, artista. Totuși, cheltuielile sunt mari, astfel că nu se renunță la dar, așa cum voia, de fapt, frumoasa blondină.

Maria Constantin, detalii inedite despre nunta cu Robert Stoica

Maria Constantin și Robert Stoica organizează nunta anului! Cei doi și-au dorit să aibă parte de un eveniment diferit, mai exact o petrecere în care să își sărbătorească relația.

Aceștia aduc chiar și conceptul de live cooking, iar invitații o să se bucure de înghețată la candy bar. În plus, vedeta, prezentă la lansarea unei noi clinici stomatologice, o să îmbrace rochia pe care a visat-o, iar toți prietenii și rudele o să aibă haine albe:

“Nu știu dacă o să ajungem la suma aia. (n.r. 100.000 euro) Dar, având în vedere muzica, având în vedere tot ceea ce o să fie acolo, oamenii care o să fie prezenți…cumva, o să fie și cheltuieli, mi-am dorit să fie rochia pe care am visat-o, toată lumea o să fie all white, așa este trecut în invitație, toți o să fie îmbrăcați în alb, la fel ca mireasa.

Ne-am dorit anumite aranjamente, anumite feluri de mâncare, o să fie inclusiv ideea de live cooking pe tot ceea ce înseamnă friptură și așa mai departe.

În loc de candy bar o să avem înghețată. O să fie cu totul diferit, puțin atipic. Atunci, ne-am gândit la all white, ca să nu vină femeile încorsetate, cu trenă. Evenimentul se ține afară și o să fie foarte cald. Am mers pe o idee mai boemă, mai casual, spre stilul italienesc.”

I-ar fi plăcut să fie nuntă fără dar

De asemenea, invitații o să ofere dar la nunta Mariei Constantin, chiar dacă vedeta și-ar fi dorit să aibă parte de un eveniment la care lumea să vină fără vreun plic cu bani.

Cu toate acestea, cheltuielile sunt mari, iar numărul de persoane nu este unul mic, ținând cont că artista are mulți prieteni, dar și rude, fiind extrem de iubită:

“Nu ne permitem. (n.r. să facă nuntă fără dar) Mi-ar fi plăcut să nu fie cu dar. Aceasta este tradiția, în primul rând. În al doilea rând, nici nu sunt vreo mare milionară ca să îmi permit să invit 250 de persoane și să asigur absolut tot.

În același timp, sunt bogată, mă simt bogată pentru că am un soț minunat, am un copil frumos și sănătos, am mamă, am frate, am soră. Da, sunt fericită!

Mi-ar fi plăcut foarte tare să am un eveniment restrâns, de 20 de persoane, maxim 30, să mergem undeva, în Istanbul, spre exemplu, și acolo să aibă loc nunta.

Să fie ceva super restrâns, să fie fără dar, dar să fie cu bogăție, cum îmi place mie, intim și restrâns. Dar nu se poate, căci, într-adevăr, avem foarte mulți prieteni, foarte multe rude. Cam asta este!”

Citește și Cum a anunțat Maria Constantin câștigătorul Survivor încă de la început. Semnele care i-au confirmat alegerea: ”Este altceva!” VIDEO EXCLUSIV!

Muncește mult pentru a avea nunta de vis

Maria Constantin și partenerul său, Robert Stoica, muncesc mult pentru a se asigura că nunta o să fie așa cum visează. Artista abia așteaptă să își unească destinul cu alesul ei, mai ales pentru că este sigură că evenimentul o să îi bucure pe invitați, fiind ca o petrecere pentru toată lumea:

“Da, într-adevăr, tot muncim de ceva timp, dar important este că suntem OK și fericiți. Asta contează cel mai mult. Până la urmă, facem evenimentul acesta ca să marcăm cumva relația noastră și să știm că am făcut și noi nunta. De fapt, este ca o petrecere pentru toată lumea.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și De ce Maria Constantin nu îmbracă haine tradiționale la toate nunțile sau evenimentele la care cântă. „De avut le am, dar stau la loc de cinste” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *