Maria Marinescu, despre cum e viața cu 5 copii: „Efectiv scot ce e mai rău din mine. Zici că sunt posedată când mă apucă” VIDEO EXCLUSIV

Maria Marinescu: „Nu e gălăgie la noi în casă. Sunt cuminți"

Maria Marinescu a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, atât ca designer vestimentar, dar și ca prezentoare TV și colaborator pe partea de modă. Deși a trecut prin trei căsnicii, în continuare lumea o asociază doar cu numele de Marinescu, lucru care nu îi convine absolut deloc actualului ei partener de viață, Alin Petrache. Maria Marinescu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că și-a schimbat numele imediat după căsnicie și că soțul ei este extrem de încântat atunci când aude că cineva o apelează cu numele lui.

Pentru că și-a creat un nume în industria fashion din România, publicului îi este greu să o asocieze cu numele de familie a actualului soț. Cu atât mai mult cu cât Maria Marinescu nici nu s-a prezentat altfel în ultimii șase ani, de când a devenit oficial „doamna
Petrache”.

„Ce fericit o să fie Alin că îmi zice cineva „doamna Petrache”,  când o să audă asta. Dacă mă strigă cineva așa mă întorc, am instinctul ăsta. Păstrez și numele de scenă”, ne-a declarat Maria Marinescu după ce reporterul EGO.ro i s-a adresat cu apelativul „doamna Petrache”.

Cu sau fără numele dobândit în urma căsniciei cu omul de afaceri Alin Petrache, creatoarea de modă își știe foarte bine statutul juridic, mai ales că are parte de o familie numeroasă, astfel încât nu are cum să uite nici măcar un minut că este mamă și soție. Astfel încât, atunci când nu este la atelier, face styling pentru vreo vedetă sau la vreo emisiune TV unde vorbește despre modă, Maria Marinescu este mamă cu normă întreagă, mai ales că are casa plină de copii: fetele lui Alin din prima căsătorie, fiul ei, Levin, din căsătoria cu Frank Collin și mezinul Iacob, pe care îl are împreună cu actualul partener de viață. Astfel că, viața cu 5 copii nu este plictisitoare, dar nici ușoară.

„Mergem toți cu colindul. A învățat și Iacob, e primul an cred când a învățat și el o poezie pentru Moș Crăciun, două colinde, deci e bine. Se duc și cu sorcova, se duc de Halloween, se duc tot timpul la ușa vecinilor”, a mai povestit Maria despre activitățile pe care le au împreună.

„Efectiv scot ce e mai rău din mine”

Pe cât este de frumos cu 5 copii în casă, pe atât este de solicitant, iar asta recunoaște și Maria Marinescu. Deoarece sunt mai mari, fetele sunt ceva mai liniștite, însă cei doi băieți compensează zilnic.

„Nu e gălăgie la noi în casă. Sunt cuminți. Fiecare la el în cameră. Când se mai strâng mai iese hărmălaie, dar băieții sunt mai gălăgioși așa când joacă fotbal prin curte, mai joacă și prin casă, mai sparg o lampă, mai una alta. În rest chiar am copii cuminți, și Iacob e ascultător. E înțelept așa”, ne-a mai povestit Maria Marinescu-Petrache.

Cu toate acestea, sunt zile în care designerul simte că nu mai poate să-i țină pe băieți în frâu și că, în ciuda aparențelor de persoană calmă și extrem de relaxantă, se întâmplă să fie nevoită să ridice tonul în anumite situații.

„Efectiv scot ce e mai rău din mine. Zici că sunt posedată când mă apucă. Nu vrei să fii acolo. Ce să mă uit la ei? Trebuie să ridic un pic tonul, nu sunt calmă deloc. Reușesc să mă scoată din minți într-un fel cum nu reușește nimeni. Nu știi că este vorba aia cum că copiii scot ce e mai bun din tine dar și ce este mai rău”, a mai povestit amuzată Maria pentru EGO.ro, completând că estee firesc să nu-i lase să facă absolut orice își doresc și să nu îi țină mereu sub control pentru că simte că este în responsabilitatea ei să-i formeze. „Nu poți să-i lași să facă ce vor. Vrei să-i faci oameni, să-i formezi, să fie bărbați, mai ales că sunt băieți. Adică nu”.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *