Marisa Paloma recunoaște că nu ar fi făcut copil dacă soțul ei nu i-ar fi promis ajutor maxim. „Știam clar că va deveni o responsabilitate imensă” VIDEO EXCLUSIV

”Dacă nu era Liviu în viața mea, nu aș fi făcut copil la vârsta asta”

Marisa Paloma și Liviu Stanciu au devenit părinți la finele anului 2021, iar de atunci tot Universul lor se învârte în jurul lui Iris. Cu toate că nu concep să petreacă nici măcar o zi departe de fiica lor, Marisa Paloma recunoaște în exclusivitate pentru EGO.ro că nu ar fi devenit mamă la această vârstă dacă nu ar fi avut încredere deplină în partenerul ei de viață.

”Ne este foarte bine cu ea și ne este drag să mergem cu ea în vacanțe”

Cea pe care toți o cunosc drept câștigătoarea unuia dintre sezoanele ”Bravo, ai stil!” s-a concentrat în ultimii ani către propria afacere, un salon de înfrumusețare, dar și rolului de mamă. Chiar dacă a adus-o pe lume pe fiica ei la o vârsta la care încerca ea să își creeze propriul drum, Marisa Paloma nu vede în clipa de față viața altfel.

”Nu am putut să o las pe pitică astăzi cu soțul și am luat-o cu mine și uită-ne amândouă la eveniment. O luăm mereu cu noi, mai ales în vacanțe. Nu cred că face diferența între destinații și mi-aș dori oricum ca nu ăsta să fie criteriul după care să își aleagă vacanțele sau momentele frumoase petrecute cu cei dragi. Însă clar se dezvoltă foarte mult când ieșim cu ea, ne face plăcere să mergem cu ea în vacanțe”, ne-a spus tânăra despre faptul că a ales să o ia pe cea mică la un eveniment monden.

De altfel, Iris este obișnuită cu agitația și cu locuri pline de oameni căci încă de când avea câteva luni călătorește alături de părinții ei și interacționează cu fel și fel de oameni.

”Nu cred, de fapt 100% nu avem până acum vreo vacanță la activ fără să o fi făcut fără ea. Nici nu prea intenționăm să facem asta. Momentan. Adică ne este foarte bine cu ea și ne este drag să mergem cu ea în vacanțe. Este un copil minunat”.

Citește și: Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să mențină pasiunea în cuplu, cu șase copii: „Muncim foarte mult în direcția asta, să nu ne plictisim”

Asta face ca Marisa Paloma și partenerul ei de viață, Liviu Stanciu, să își schimbe aproape complet stilul de viață și să se adapteze la programul fiicei lor, Iris Nicole.

”Undeva pe la ora 21:00 începem să ne pregătim de somnic, iar undeva pe la 21:30-22:00 doarme și undeva pe la 7:30 se trezește singură. Are deja un program foarte bine pus la punct. Am ținut mult de programul ei pentru că ne-am dat seama că fără program copilul nu se dezvoltă la fel de bine. În primul rând ne-ar fi nouă mult mai greu ca părinți să gestionăm timpul, mai ales că noi stăm full time cu ea, nu avem ajutor nu extern și atunci fără un program foarte bine pus la punct ar fi fost mult mai greu”, a mai completat tânăra.

Marisa Paloma a devenit mamă la 24 de ani

Marisa Paloma nu împlinise 25 de ani în momentul în care a devenit mamă. Dacă pentru unele femei această vârstă este una înaintată pentru a deveni mamă, altele consideră că este prea mică pentru a face un pas atât de împortant. Pentru Marisa Paloma a fost inițial prea devreme, însă încrederea pe care i-a dat-o partenerul de viață a contat enorm pentru ea.

”Dacă nu era Liviu în viața mea, nu aș fi făcut copil la vârsta asta. Deși nu consider că l-am făcut de tânără, adică 24 de ani nu mi se pare neapărat o vârstă fragedă, nu pot să zic că mă încadrez în categoria asta, căci am prietene care au făcut copii mult mai tinere. Dacă nu ar fi fost Liviu în viața mea clar nu aș fi făcut copil pentru că nu știam ce înseamnă. Presupuneam. Era de departe ceea ce presupuneam eu înainte să fac copilul că este greu cu ce este în realitate, însă știam clar că va deveni o responsabilitate imensă și că nu te poți juca cu subiectul ăsta. Odată ce îl ai gata, este ireversibilă situația”, a mărturisit câștigătoarea de la ”Bravo, ai stil!”.

Citește și: Locul din casă unde se ascunde Adela Popescu, când are nevoie de puțină liniște. „Dacă nu ai simțul umorului, te duci la balamuc”. Cum reacționează când o găsesc copiii ei VIDEO EXCLUSIV

De altfel, Liviu nu s-a rezumat doar la suport moral, ci a susținut-o inclusiv din punct de vedere activ, adică a stat cu cea mică în orele în care Marisa avea treburi de rezolvat și a creat alături de Iris propriile activități.

”Astfel că, dacă nu era Liviu, mai stăteam. El mă ajută enorm. Am doar cuvinte de laudă la adresa lui. Am un soț minunat și un copil la fel de minunat, cuminte”, a mai completat Marisa Paloma pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *