Mărturisirea emoționantă făcută de Smiley, la un an de căsnicie cu Gina Pistol: “O iubesc cu tot ce este!”. Ce mai spune artistul despre soția lui

Smiley și Gina Pistol împlinesc un an de mariaj!

Smiley și partenera lui de viață, Gina Pistol, vor aniversa în curând un an de când și-au unit destinele. Cu această ocazie, celebrul cântăreț a acordat un interviu şi a vorbit despre căsnicia cu fosta vedetă de la Antena 1. Iată ce a spus artistul despre femeia care l-a făcut tată!

Smiley și Gina Pistol vor aniversa un an de căsnicie în curând

Smiley și Gina Pistol formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai populare și îndrăgite cupluri de la noi din țară. Cei doi se iubesc încă din anul 2017, iar pe data de 27 mai 2024 împlinesc un an de căsnicie.

Ce s-a schimbat de când și-au unit destinele? Ei bine, absolut nimic! Cântărețul și fosta prezentatoare TV trăiesc aceeași frumoasă poveste de dragoste împreună și sunt o adevărată familie, alături de fiica lor, Josephine, în vârstă de trei ani.

”A trecut deja un an?! Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi (râde).

Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul.”, a declarat Smiley pentru revista OK! România.

Cum a descris-o artistul pe soția lui

În cadrul aceluiași interviu, solistul a mărturisit că soția lui are simțul umorului și se distrează foarte tare împreună cu ea. Smiley a mai precizat că o iubește extrem de mult pe partenera sa și o apreciază pentru că are un suflet bun.

”Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună, cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este!”, a spus prezentatorul de la ”Românii au talent”.

Citește și Imagine adorabilă cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cât de mult a crescut Josephine! Fanii au fost cuceriți pe loc: “Aveți o fiică minunată!”!

Ce cadou și-a dorit Josephine de ziua ei

Pe data de 9 martie 2024, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit 3 ani. Ce și-a dorit micuța de ziua ei? Iată ce a dezvăluit tatăl ei: ”Și-a dorit să fie cu noi toți, cu apropiații și familia și să facem cu toții o plimbare prin pădure.

Ceea ce s-a și întâmplat. A fost o explorare funny care a făcut-o fericită și, știți voi, când copilul e fericit, părinții sunt și mai și.”

Citește și Smiley, ‘secretul’ unei relații fericite cu Gina Pistol. Iubita artistului nu a părut încântată: ‘Au!’!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *