Matei Negrescu vrea să scape de eticheta pusă la ”Insula Iubirii”. Ce plan are ispita supremă: “Nu cred că mai au încredere în mine” VIDEO EXCLUSIV

Detalii despre vedeta TV

Matei Negrescu a devenit cunoscut ca ispită în cadrul reality show-ului ”Insula Iubirii”, titulatură de care vrea însă să scape odată cu participarea în serialul ”Camera 609”, unde are rolul principal. Ispita supremă din cel mai nou sezon mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu va mai reveni în acest rol și că vrea să treacă la o altă etapă din punct de vedere profesional.

Mai participă Matei Negrescu la ”Insula Iubirii”?

La bază actor și scenarist, pentru Matei a fost o provocare participarea la ”Insula Iubirii”, însă cele trei sezoane în care a încercat să le facă pe concurente să-i cadă în mreje i-au fost suficiente. Cu atât mai mult cu cât în acest sezon a fost catalogat și drept extrem de arogant de concurenți.

”Sunt conștient de mine. Știu. Eu nu mă ascund. Așa am fost perceput mereu. Nu știu, poate că uneori este adevărat. Aia e. Ce pot să fac acum? Eu nu văd că pe un lucru rău neapărat. Pot să fii arogant atâta timp cât nu exagerezi, nu te pierzi, nu te crezi, nu te iei în serios. Pot să fii arogant uneori și să nu te iei atât de în serios”, ne-a declarat amuzat Matei Negrescu despre faptul că oamenii îl percep ca pe un tip cu nasul pe sus.

Fosta ispită apare în cel mai nou serial produs la Antena 1

Poate ar mai fi continuat să participe la experimentul social numit ”Insula Iubirii”, însă astrele au fost în favoarea lui, iar Ruxandra Ion a avut încredere să-l pună în rol principal în cel mai nou serial produs la Antena 1.

”Dacă mă întrebai până să știu de existența proiectului ”Camera 609”, aș fi zis că da, că aș mai fi mers la ”Insula iubirii”. Vă zic așa în avans că și la finalul acestui sezon am fost întrebat dacă aș mai merge și am zis că DA. Doar că acum că a apărut serialul ăsta, proiectul ăsta, aș avea o reticență pentru că pur și simplu se încheie o etapă și începe alta. Nu zic că nu aș mai participa la reality show-uri, cine știe, depinde de subiect, dar nu aș mai merga a patra oară la „Insula iubirii”. Cred că trei sezoane sunt de ajuns”, ne-a mai declarat tânărul.

”Eu tot timpul voi avea încredere în sexul opus”

Ca un făcut, se pare că acest serial nu-i va spăla prea mult imaginea deja creată asupra lui, căci și în film va interpreta un tânăr care nu crede prea mult în dragoste, ci pare că vrea să se distreze cât mai mult timp. Matei însă s-a obișnuit cu ideea că femeile nu prea mai au încredere în vorbele lui. De aceea, în cel mai recent sezon, tânărul a încercat să nu mai joace rolul de ispită, ci să fie cât mai autentic, iar interacțiunea cu fetele de pe insula lui să nu fie una forțată.

Citește și Cu ce se ocupă de fapt Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. Puțini știu asta despre ea

”Oricum nu cred că mai au încredere în mine. Dar sezonul acesta chiar am fost un pic diferit față de celelalte sezoane. Am zis să fiu cât de real pot să fiu. Până la urmă este un reality show și dacă nu pot să fiu pe bune, înseamnă că este ceva în neregulă. Așa că am zis să preiau ”povara” asta a expunerii și să fiu expus complet unui public. Și să vedem ce se întâmplă”, a mai povestit Matei pentru EGO.ro, completând că, de celalată parte, el este extrem de deschis atunci când interacționează cu persoane noi:

”Eu tot timpul voi avea încredere în sexul opus. Și în oameni în general. E adevărat scade încrederea cu timpul, dar când cunoști o persoană nouă trebuie să-i dai prezumția nevinovăției, adică trebuie să o iei de la zero indiferent de ce experiență ai avut în trecut. Pentru că este o persoană nouă. Măcar până o descoperi”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *