Meghan Markle a sfidat-o chiar și pe regina Elisabeta a II-a. Soția lui Harry a ignorat cel mai important sfat al suveranei

„Regina a putut vedea cât de dăunătoare era situația"
Meghan Markle a sfidat-o chiar și pe regina Elisabeta a II-a. Soția lui Harry a ignorat cel mai important sfat al suveranei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Meghan Markle a avut de-a lungul timpului o relație tensionată cu tatăl său, Thomas Markle. Acest subiect a fost amplu dezbătut, mai ales în presa din Marea Britanie. Însăți regretata regina Elisabeta a II-a ar fi intervenit între cei doi.

Meghan Markle a sfidat-o chiar și pe regina Elisabeta a II-a. Ce a îndemnat-o suverana

Expertul regal Katie Nicholl a declarat că regretatul monarh a încercat să o convingă pe Meghan Markle să ajungă la un consens cu tatăl ei și să ia legătura cu acesta. Totul în ciuda afirmațiilor dureroase pe care Thomas Markle le-a făcut.

„Regina a putut vedea cât de dăunătoare era situația dintre Meghan și tatăl ei și a vorbit cu Meghan despre asta. A încercat să o încurajeze să vorbească cu Thomas”, a spus expertul regal Katie Nicholl în cea mai recentă carte a sa, potrivit click.ro.

Regina Elisabeta a fost de părere că prințul Harry a greșit că nu a mers niciodată în Mexic pentru a-și cunoaște socrul, pe tatăl lui Meghan.

Thomas Markle a vorbit de multe ori despre Casa Regală a Marii Britanii, criticându-i pe membri

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în mai 2018. În perioada respectivă Thomas Markle i-a atacat pe membrii Casei Regale. Bărbatul considera că fiica lui nu ar fi ajuns ducesa dacă nu ar fi primi o educație aleasă din partea sa. De asemenea, i-a criticat pe Meghan și Harry după plecarea din Casa Regală în 2020, susținând că este o decizie egoistă. Ulterior, Thomas Markle le-a cerut scuze pentru afirmațiile defăimătoare făcute, însă Meghan și Harry nu au dorit să vorbească cu el.

În trecut Thomas Markle a criticat-o dur pe Meghan Markle, susținând că este prefăcută și o persoană lipsită de inimă. După ce Meghan și Harry au abandonat Casa Regală Thomas a continuat să își spună nemulțumirile.

Meghan și Harry au părăsit Marea Britanie în 2020

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018. Cei doi au împreună doi copii: Archie și Lilibet. În anul 2020 au decis să renunțe la obligațiile regale și să se mute în Statele Unite. Acolo locuiesc și în prezent.

Angajații regali ajunseseră la concluzia că Meghan Markle a premeditat plecarea ei și a lui Harry din familia regală. De asemenea, tot angajații susțin că ea era preocupată de a găsi un mod pentru a face rost de bani.

„Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru încă de la început”, a spus unul dintre angajații de la palat. „Ne-a păcălit!”, spuneau subordonații regali despre Markle.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *