Meghan Markle, gest jenant către Kate Middleton: ”Au făcut un calvar din viața ei”

Atitudinea fostei actrițe vorbește de la sine

Scris de: Daoud Andra

25 Apr. 2024

Familia regală britanică trece printr-o criză fără precedent, după ce regele Charles și prințesa Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. Multă lume s-ar fi așteptat ca prințul Harry și Meghan Markle să revină la sentimente mai bune în această perioadă, însă gesturile pe care le fac cei doi vorbesc de la sine.

Meghan Markle, gest umilitor la adresa lui Kate Middleton

A trecut mai bine de o lună de când Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer și s-a retras din viața publică. În tot acest timp, oamenii au fost cu ochii pe Harry și Meghan, pentru a vedea dacă aceștia vor îngropa securea războiului și vor reveni la sentimente mai bune. Cei doi au dat o scurtă declarație, în care au spus că speră ca prințesa să se vindece în liniște, după care au mers mai departe.

În timp ce familia regală de la Londra trece printr-o criză serioasă, Meghan și Harry se concentrează pe relansarea carierelor lor. Prințul a făcut recent demersuri pentru a deveni cetățean american, după care el și soția lui au anunțat două noi proiecte în colaborare cu Netflix. În paralel, Meghan Markle își promovează brand-ul de lifestyle ”American Riviera Orchard”.

Vezi și: Mesajul puternic pe care Meghan Markle i l-a transmis lui Kate Middleton, după ce a aflat de ce boală suferă. Pe mulți i-a luat prin surprindere asta

Prezentă la diferite evenimente, fosta actriță a vorbit despre bullying-ul de care a avut parte pe social media, însă nu a spus nimic despre campania de denigrare pornită împotriva familiei regale. Mulți dintre susținătorii lui Meghan și ai lui Harry lansează atacuri online împotriva familiei regale britanice, însă ducii de Wales nu par să fie deranjați de acest lucru. Au existat numeroase voci care au acuzat-o pe Meghan de ipocrizie, pentru că militează împotriva hărțuirii online, dar nu face nimic atunci când susținătorii ei o hărțuiesc pe Kate Middleton.

Meghan Markle, apariție de gală într-o rochie provocatoare. Rar o vezi așa, nimeni nu şi-a putut lua ochii de la ea
Harry și Meghan au participat recent la o cină festivă

”Au inventat minciuni”

Mai mult, există voci care susțin că Meghan ar fi inventat anumite povești, pentru a-și atrage simpatia și pentru a pune membrii familiei regale într-o lumină proastă. Mulți sunt de părere că poveștile legate de atacurile rasiste de care ar fi avut parte la Londra, în perioada în care era însărcinată cu Archie, ar fi fost inventate. Lizzy Cundy, comentator regal, a declarat recent că susținătorii ducilor de Sussex i-au făcut viața un calvar lui Kate.

Vezi și: Motivul pentru care Harry și Meghan nu-i lasă pe William și Kate să se apropie de copiii lor. Detalii incredibile au ieșit la iveală

”Sunt (Meghan și Harry) atât de greu de înțeles încât nu pot vedea pădurea din cauza copacilor? Am auzit-o pe Meghan vorbind despre trolling și te gândești, uită-te ce i-au făcut sărmanei Kate. Există acest grup numit Brigada Sussex. Nu au ieșit niciodată să-l condamne. Scriu lucruri groaznice despre familia regală și au făcut din viața lui Kate un calvar.

Au inventat minciuni, spunând că există un presupus atac rasist, spunând că Kate a făcut-o să plângă, tot restul… în timp ce ea (n.r. Meghan Markle) s-a relansat ca o actriță de tip Gwyneth Paltrow și are deja două emisiuni noi pe Netflix”, a spus Lizzy, pentru presa internațională.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *