Meghan Markle rupe tăcerea! Soția prințului Harry face declarații neașteptate după moartea Reginei Elisabeta

Meghan Markle: „Ea este cel mai strălucitor exemplu”.

Scris de: Daoud Andra

21 Oct. 2022

Meghan Markle rupe tăcerea! Soția prințului Harry face declarații neașteptate după moartea Reginei Elisabeta

La o lună de la funeraliile reginei Elisabeta, Meghan Markle rupe tăcerea. Ducesa de Sussex a oferit recent un interviu în care a vorbit pentru prima dată despre suverană. Meghan a oferit detalii și despre cum l-a afectat moartea reginei pe soțul său, prințul Harry. Ce a spus fosta actriță despre regina Elisabeta a II-a și cum a descris prima întâlnire cu ea.

Meghan Markle a vorbit despre regina Elisabeta

A trecut o lună de când au avut loc funeraliile reginei Elisabeta. Meghan Markle și prințul Harry au participat la evenimentul care a avut loc în Marea Britanie, după care s-au întors în Statele Unite, unde au domiciliul. Dacă Harry a vorbit în repetate rânduri despre bunica lui, pentru Meghan Markle este prima dată când face referire la suverană, după moartea acesteia.

Ducesa de Sussex a dat un interviu recent pentru revista americană Variety, iar unele dintre declarațiile ei au atras atenția în mod deosebit. Meghan a vorbit despre Elisabeta a II-a și despre impactul pe care l-a avut asupra ei faptul că a cunoscut-o pe suverană.

„Este atât de frumos să te uiți la moștenirea pe care bunica lui a putut să o lase pe atât de multe fronturi. Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este cel mai strălucitor exemplu. Simt o profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: ‘Acum s-a reunit cu soțul ei’.”, a declarat ducesa.

„Am reflectat la logodna noastră, la întâlnirea oficială pe care am avut-o cu ea, cât de deosebit a fost. Mă simt foarte norocoasă. Și sunt mândră că am fost primită cu căldură în familie. În momentele importante din viață, gândești în perspectivă. În acest moment, suntem plini de energie și entuziasmați de tot ce am realizat. Ne concentrăm asupra fundației noastre. O mare parte din munca noastră se concentrează în direcția filantropică”, a mai spus vedeta.

Meghan Markle rupe tacerea. Sotia printului Harry face declaratii neasteptate dupa moartea Reginei Elisabeta
Meghan Markle și regina Elisabeta, într-o fotografie făcută în urmă cu câțiva ani

Meghan Markle, apariție de milioane în revistă

Interviul acordat de soția lui Harry a fost însoțit de un pictorial pe măsură. Meghan Markle și-a pus în valoare eleganța purtând câteva ținute haute couture. Soția lui Harry s-a afișat purtând o rochie semnată Carolina Herrera, în valoare de 2.990$. Meghan a mai îmbrăcat și o rochie de cocktail, de la brand-ul Jason Wu, care costă peste 5.000$, potrivit presei internaționale. A treia ținută aleasă de fosta actriță a fost o rochie Galvan, care are un preț de 1.560$.

În interviul filmat pentru versiunea online a publicației, Meghan a vorbit despre numeroase subiecte de interes pentru cei care o urmăresc. Ducesa a dezmințit unele zvonuri care circulau cu privire la căsătoria ei cu prințul Harry, din 2018. Ea a spus că povestea lor de dragoste este una care inspiră mulți oameni, pentru că este autentică.

În 2019, cuplul Meghan-Harry a decis să renunțe la o parte dintre îndatoririle regale și să se mute peste Ocean. Unul dintre motive are legătură cu faptul că Meghan nu s-a simțit în largul ei la palat. În plus, ea ar fi avut a avut o relație tensionată cu ceilalți membri ai familiei regale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *