Meniul ales de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale, Venice Victoria. Preparatul special cu care vrea să-și surprindă invitații

Și pe fiica ei cea mare a botezat-o în același loc

Scris de: Daoud Andra

21 Jun. 2023

Andreea Antonescu a pus la punct toate detaliile pentru botezul fiicei sale. Micuța care a venit pe lume în luna decembrie urmează să fie creștinată, iar părinții ei s-au asigurat că toți invitații care vor petrece în cinstea bebelușului se vor simți excelent. Ce preparate a ales artista pentru botez și cum vrea să își surprindă invitații.

Ce preparate le va servi Andreea Antonescu invitaților de la botez

Andreea Antonescu a stabilit botezul fiicei sale, Venice Victoria, pentru data de 24 iunie. Artista a ales o locație aflată la marginea Pădurii Snagov și a pus la punct toate detaliile pentru petrecerea de pomină pe care o va organiza în cinstea fiicei sale. În ceea ce privește slujba de botez, aceasta va fi oficiată de către același preot care a botezat-o și pe Sienna, fiica cea mare a cântăreței.

Citește și: Bărbatul misterios cu care a apărut Andreea Antonescu după despărțirea de Victor Vrînceanu. ”E cu mine de vreo 4 ani!” VIDEO EXCLUSIV

Artista a stabilit recent și meniul cu care își va întâmpina invitații de la petrecere. Andreea Antonescu și-a dorit să combine elemente tradiționale cu unele sofisticate, astfel încât să împace toate gusturile. Momentul dulce al serii va fi cu adevărat special, pentru că alegerea tortului i-a dat mari bătăi de cap mămicii. A avut de ales dintre 12 sortimente diferite de tort și a optat pentru unul cu aromă de fistic, care speră să fie și pe placul invitaților.

“Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima”, a povestit Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu, interviu emoționant EXCLUSIV: “Sienna a plecat din România după ce am născut.” Fiica ei nu a aflat despre separarea de tatăl mezinei VIDEO

Meniul ales de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale, Venice Victoria. Preparatul special cu care vrea să-și surprindă invitații
Andreea Antonescu a degustat meniul de botez

Și fiica ei cea mare a fost botezată în același loc

Andreea Antonescu a ținut neapărat ca la botez să fie prezentă și fiica ei cea mare, Sienna. Adolescenta locuiește în SUA, alături de tatăl ei, fostul soț al Andreei, iar artista a așteptat ca fata să ia vacanță, pentru a putea participa la botezul surioarei ei.

“Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă pentru că așa este normal și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată! Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna o va boteza și pe Venice Victoria”, a mărturisit Andreea Antonescu imediat ce s-a întors din America.

Citește și: Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce se întâmplă la 2 luni de când a anunțat despărțirea de tatăl mezinei sale. Fanii sunt uluiți

Meniul de botez:

Aperitiv

  • Macarons cu brânză de capră și nuci
  • Mousse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto
  • Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete
  • Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante
  • Tartar de somon cu icre tobiko și susan
  • Cheesecake risotto și jeleu de rodie
  • Mousse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță
  • Roast beef cu sos aiolo cu capere

Citește și: De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cel de-al doilea copil: “Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Pește

  • File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți

Fel tradițional

  • Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute.

Fel principal

  • Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe

Tort Pistachio Flavor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *