Mesaje de 1 Aprilie 2024. Sms-uri haioase pe care să le trimiți de Ziua Păcălelilor

Prietenii tăi se vor amuza copios!
Mesaje de 1 Aprilie 2024. Sms-uri haioase pe care să le trimiți de Ziua Păcălelilor

Ziua de 1 Aprilie este prilejul ideal prin care poți să-i faci pe cei dragi să rădâ copios. Este acea zi din an în care farsele, glumele și păcălelile sunt la tot pasul. Dacă ești în pană de idei, acest material îți poate fi sursă de inspirație pentru a te ajuta să-i distrezi pe cei dragi. Iată câteva idei de sms-uri pe care să le trimiți apropiaților de Ziua Păcălelilor!

Ce sms-uri amuzante poți trimite de Ziua Păcălelilor

Ziua de 1 Aprilie este celebrată în lume prin tot felul de păcăleli și farse. Iată câteva idei de mesaje haioase pentru 1 Aprilie pe care le poți trimite prietenilor tăi:

„Am decis să renunț la telefonul meu. Începând de astăzi, poți să mă contactezi doar prin telepatie. Mult succes!”

„M-am hotărât să-mi schimb complet stilul de viață. De acum înainte, mă duc la culcare la 8 seara și mă trezesc la 4 dimineața. Vă rog să nu mă deranjați în timpul meu de somn ‘prețios’.”

Mesaje haioase de 1 Aprilie

„V-am spus că am descoperit o nouă pasiune? Am hotărât să devin expert în alergat pe bandă rulantă în locul alergării în aer liber. Încep antrenamentul chiar de azi! #FitnessGoals”

„Am hotărât să urmez o nouă dietă: numai mâncare lichidă! Deci, dacă mă vezi bând un suc, nu te mira. E doar parte din planul meu de a deveni ‘fluid și flexibil’.”

„Am decis să-mi urmez pasiunea pentru teatru. De acum înainte, vă rog să mă adresați doar cu ‘Maestre’ sau ‘Maestră’. Ați fost avertizați: viitorul teatral mă așteaptă!”

Înainte să trimiți sms-ul, nu ar strica să te asiguri că prietenii tăi înțeleg gluma și nu vor fi ofensați de aceste mesaje amuzante de 1 aprilie.

Citește și Ziua Păcălelilor 2023. Farse tari pe care să le faci prietenilor sau colegilor de muncă

Cum îți poți amuza prietenii de 1 Aprilie

„Am decis să renunț la tehnologie pentru o viață mai simplă. Astfel că, începând de azi, îmi vând telefonul și laptopul. Numărul meu nou este acum ‘OmNouTechFree’, așa că să știi că te aștept să mă vizitezi în peșteră pentru a discuta!”

„Am primit o ofertă de muncă unică în viața mea: să devin testator de saltea! Da, ai auzit bine. Din acum încolo, toate nopțile mele vor fi petrecute testând cele mai confortabile saltele din lume. Cine s-ar fi gândit că o să-mi găsesc vocația în domeniul somnului?”

„M-am hotărât să-mi urmez visul și să devin nomad digital. De acum încolo, locuiesc pe Internet și călătoresc dintr-un router WiFi în altul. Dacă vreodată ai nevoie de mine, caută semnalul cel mai puternic!”

Glume prin sms de 1 Aprilie

Alte idei de sms-uri care te pot ajuta să le aduci zâmbetul pe chip prietenilor tăi în ziua de 1 Aprilie:

„Am început un nou regim alimentar extrem de strict. Mâncărurile solide sunt acum interzise pentru mine. În schimb, mă hrănesc exclusiv cu aer și apă. Cred că am găsit cheia către nemurire… sau poate doar către o foame cronică!”

„Am decis să-mi schimb complet cariera și să devin detectiv privat. Da, am fost inspirat de Sherlock Holmes! Deci, dacă ai vreo problemă ‘misterioasă’ de rezolvat, nu ezita să mă suni. Voi fi acolo cu lupa mea și cu o privire de detectiv pe față!”

Citește și Cele mai tari farse din toate timpurile făcute de Ziua Păcălelilor. Farse incredibile din istorie

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *