Mesaje de Dragobete 2023. Urări și felicitări deosebite pentru a-ți impresiona perechea de ziua îndrăgostiţilor

Cum să îți surprinzi în mod plăcut persoana iubită
Mesaje de Dragobete 2023. Urări și felicitări deosebite pentru a-ți impresiona perechea de ziua îndrăgostiţilor

Ziua de 24 februarie marchează pentru români Dragobetele, sărbătoarea iubirii. Pentru cei care nu sărbătoresc pe 14 februarie, ci așteaptă ziua de 24, venim în ajutorul cu mesaje deosebite pentru persoana iubită.

Surprinde-ți persoana iubită pe 24 februarie! Mesaje de Dragobete 2023

Românii sărbătoresc pe data de 24 februarie Dragobetele, adică ziua iubirii. Dacă vrei să îți surprinzi în mod plăcut persoana iubită, îți lăsăm mai jos câteva idei de mesaje și felicitări deosebite pe care i le poți trimite.

Mesaje de Dragobete pentru iubită

  • „Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îți promit că așa vei fi pentru totdeauna! Mulțumesc pentru clipele minunate!

  • Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață! La mulți ani de Dragobete!

  • Așa cum două buze se unesc pentru a forma sărutul așa două inimi se unesc pentru a forma… iubirea!Gândește-te la cel mai dulce lucru, înmulțește-l cu infinit, adună o eternitate și vei ști cât îmi lipsești. La mulți ani de Dragobete, sufletul meu pereche!

  • Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta. De Dragobete vreau să îți spun că te iubesc și te prețuiesc!”

Mesaje de Dragobete pentru iubit

  • „Când toți îmi spuneau că Făt-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește. Te iubesc, iubitul meu!

  • Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Te iubesc mai mult decât iubesc viața, iubitul meu drag! Dragobete fericit!

  • Ești lumina ochilor mei și sufletul meu pereche. Îți mulțumesc că ești mereu lângă mine și că împărțim această dragoste minunată împreună!”

Mesaje pentru soție de Dragobete

  • „Ești cea mai frumoasă și importantă persoană din viața mea și îți mulțumesc că ești alături de mine. Îți promit că îți voi aduce mereu fericirea și împlinirea pe care le meriți! Tu îmi aduci fericirea în fiecare zi. Îți mulțumesc că ești soția mea minunată și că împărțim această viață frumoasă împreună!

  • În timpul zilei tu ești lumina vieții mele. În timpul nopții tu ești steaua mea călăuzitoare. De aceea te iubesc din tot sufletul meu! Mulțumesc pentru fericirea pe care mi-o oferi!

  • Ești soția mea minunată și cea mai importantă persoană din viața mea. Te iubesc cu o dragoste profundă și sinceră și îți promit că voi face totul pentru a te face să te simți fericită și împlinită!

  • Ești cea mai frumoasă femeie din lume și mă faci să mă simt norocos că sunt soțul tău. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot spune!”

Mesaje pentru soț de Dragobete

  • „Văd lumea în ochii tăi și ochii tăi peste tot în lume în această zi a îndrăgostiților, de Dragobete… și știu că și în zilele ce vor urma! Te iubesc, soțul meu drag!

  • Ești soțul meu minunat și cel mai drag dintre oameni, te ador și îți sunt recunoscătoare pentru tot. Îți mulțumesc că ești alături de mine!

  • Ești cel mai frumos lucru din viața mea, soțul meu, cel mai drag dintre oameni. Te iubesc din toată inima!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *