Mesaje de la educatoare pentru copii la sfârșit de an școlar

La final de an, educatoarele pregătesc mesaje pentru micuții din clasele lor
Mesaje de la educatoare pentru copii la sfârșit de an școlar

Mesaje de la educatoare pentru copii la sfârșit de an școlar. Educatoarele sau educatorii sunt primele persoane din exterior care contribuie la educarea copiilor. După primii ani, în care părinții “muncesc” pentru ca cei mici să învețe diferite lucruri, aceștia ajung la grădiniță, unde trec la un alt nivel de învățare.

Nu doar copiii pregătesc mesaje de mulțumire pentru educatoare, ci și ele au grijă să le adreseze micuților câteva cuvinte la final de an. Iată mai jos câteva mesaje de la educatoare pentru copii la sfârșit de an școlar.

Mesaje de la educatoare pentru copii la sfârșit de an școlar

  • Sunteți ca niște steluțe strălucitoare întrucât ați trecut cu brio prin această etapă. Felicitări pentru absolvirea grădiniței și mult noroc în continuare!
  • Acesta a fost primul pas, primul succes, prima realizare pentru voi și vă doresc să mai aveți parte de multe realizări! Felicitări pentru tot ceea ce ați reușit să faceți, dragii mei!
  • Ați dat dovadă de multă energie și dorință să învățați să faceți multe lucruri! Vă mulțumesc pentru această experiență și îmi doresc să fiți la fel și mai departe!
  • Felicitări pentru sfârșitul anului școlar! A fost diferit pentru toată lumea: pentru cineva a fost o lecție de viață, o nouă descoperire, evenimente importante, pentru altcineva: o porțiune de cunoștințe și abilități; simplu sau complex, dar pentru fiecare- plin de gânduri, concluzii și planuri!
  • Astăzi grădinița își ia rămas bun de la cei mai mici omuleți care încep o nouă călătorie a cunoștințelor. Vă dorim pași mari în noua etapă a vieții voastre, succes la studii și cea mai fericită și distractivă perioadă a copilăriei!
  • Îți doresc, drag copil, să nu pierzi prietenia cu amicii, să iei cu tine în călătorie amintiri amuzante și o paletă strălucitoare de culori pentru a decora imaginea viitorilor ani școlari așa cum tu își dorești! Succes!
  • Fie ca anii copilăriei voastre să fie colorați cu momente fericite, dragoste și grijă de la părinți, distracție si bucurie. Felicitări copii!
  • Felicitări pentru prima absolvire! Toate  cunoștințele și abilitățile dobândite în grădiniță să vă ajute să vă atingeți atingă obiectivele mici și mari! Vă doresc succes!
  • Felicitări, copii! Urmează aventuri uimitoare pentru voi! Sper să reușiți să vă încântați părinții și să descoperiți o lume incredibilă, plină de minuni!
  • Pentru că anii petrecuți la grădiniță s-au încheiat atât de frumos, vă doresc numai succes în următorul capitol al vieții voastre. Felicitări și mult succes la școală, albinuțelor!
  • Chiar dacă totul a părut greu la început, iată că toți absolviți grădinița! Sper ca toți să plecați mai departe numai cu amintiri frumoase! Felicitări, micuților!
  • Orice ați face mai departe, vreau să știți că eu sunt mândră de voi! Vă mulțumesc pentru energia cu care m-ați încărcat zi de zi! Felicitări!
  • Fie ca zilele luminoase și însorite să vă umple cu noi forțe, să vă ofere o mulțime de hobby-uri și multă energie și să nu vă lase să vă plictisiți niciun minut. Felicitări!
  • Vă felicit pe toți! Sper să fiți la fel de dornici de învățare și de acum înainte!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *