Mesaje de Paște 2023. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări de trimis celor dragi

Așa le arăți celor dragi că te gândești la ei, în zi de sărbătoare

Scris de: Daoud Andra

15 Apr. 2023

Mesaje de Paște 2023. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări de trimis celor dragi

Paștele reprezintă o ocazie perfectă pentru a petrece timp cu familia și cu cei dragi, dar și pentru a transmite un gând bun celor care sunt departe de noi. O urare inspirată, transmisă cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, le arată celor dragi că te-ai gândit la ei. Iată câteva mesaje de Paște 2023 pe care le poți trimite prin SMS, pe WhatsApp sau pe Messenger, celor la care ții.

Ce mesaje de Paște 2023 poți să le trimiți celor dragi

Indiferent că este vorba despre prieteni, rude, colegi de serviciu sau șefi, un mesaj transmis într-o zi de sărbătoare le arată că te gândești la ei și că îi prețuiești. De la banalele „Hristos a înviat!” sau „Paște fericit!”, până la urări mai complexe, iată câteva idei de mesaje cu care îi poți surprinde pe cei dragi în această zi de sărbătoare!

Citește și: La ce oră începe slujba de Înviere 2023. Programul de Paște. Când se dă Lumina Sfântă

  • Lumina Învierii să vă însenineze viața și sufletul și să vă aducă liniște în casă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi multe realizări! Hristos a înviat!
  • Fie ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa, să te găsească sănătos și în liniște! Hristos a înviat!
  • Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să îți aducă încredere, lumină, iubire, speranţă. Paște fericit, alături de cei dragi!

Citește și: Obiceiul de la care Cristian Leonte nu se abate de Paște: „E una din tradițiile păstrate și azi” INTERVIU EXCLUSIV

  • În zi de sărbătoare, lumina să îți pătrundă în suflet și în casă și să te facă să te simți cu adevărat minunat! O zi frumoasă alături de cei dragi!
  • Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din această zi de sărbătoare. Hristos a înviat!
  • Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Citește și: Ce tradiție respectă Andreea Perju de Paște. Ce a învățat-o mama ei: “Și pe fetițe le îmbrac cu haine noi” VIDEO EXCLUSIV

Mesaje și urări originale cu iepurașul

  • Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta. Să îți aducă ceea ce îți dorești și să petreci clipe minunate alături de cei dragi.
  • Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
  • Un iepuraş tare drăgălaş a ieşit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat… şi Hristos a înviat!

Citește și: Ce a făcut Costin Giurgea chiar în ziua de Paște. „Am „furat” mașina tatălui meu și am făcut off-road cu ea pe dealuri” INTERVIU EXCLUSIV

  • Umblă vestea-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, să v-aducă pe-nserat, Paşte bun şi luminat!
  • Un iepuraş cu boticul alb a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a înviat!
  • Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese… Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *