Mesaje de Sfântul Anton. Cele mai frumoase urări și felicitări de trimis sărbătoriților

Ce nume se sărbătoresc pe data de 17 ianuarie
Mesaje de Sfântul Anton. Cele mai frumoase urări și felicitări de trimis sărbătoriților

Pe data de 17 ianuarie mulți oameni își sărbătoresc ziua de nume. Am făcut o listă cu mesaje de Sfântul Anton și o scriem mai jos pentru a te inspira. Trimite-le celor dragi care poartă numele Sfântului Antonie cel Mare un text care să-i surprindă!

Ce nume se sărbătoresc pe data de 17 ianuarie

În ziua de Sfântul Antonie cel Mare se sărbătoresc următoarele nume: Anton, Antonie, Antonia, Antonio, Antonel, Antonela, Antoanela, Antoaneta, Andone, Danciu și Toni.

Mesaje de Sfântul Anton. Cele mai frumoase urări și felicitări de trimis sărbătoriților

  • Azi fiind o mare sărbătoare, Sfântul Antonie și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! La mulți ani!
  • Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântul Anton!
  • Pentru că este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine, noroc și fericire. La mulți ani!
  • Fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ți aducă succes, fericire și prosperitate! La mulți ani de Sfântul Anton!
  • Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La mulți ani de ziua numelui!
  • Sfântul Anton, căruia îi porți numele, să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani!
  • La mulți ani! Sfântul Anton să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

Povestea Sfântului Antonie cel Mare

S-a născut în anul 251 în satul Coma, de lângă cetatea Heracleopolis. A fost al doilea copil al unei familii de țărani creștini cu posibilități materiale. Atunci când avea 20 de ani, după moartea părinților săi, Antonie s-a întrebat care este drumul său în viață. Într-o zi, când se afla în biserică, Antonie a auzit cuvintele lui Hristos și a simțit că și-a găsit chemarea:

„Dacă voieşti să fii desăvârşit, du-te, vinde averea ta, dă-o săracilor, şi vei avea comoară în cer; după aceea, vino şi urmează-Mi” (Matei 19, 21)

Imediat ce a auzit aceste cuvinte Antonie s-a întors acasă, a dat averea săracilor, a încredințat-o pe sora lui unei comunități de fecioare, apoi s-a retras într-o colibă de pe un munte. În timp, în zonă au apărut cât mai multe colibe de monahi, iar Antonie devenise un dascăl care îi învăța pe aceștia despre credința lui Dumnezeu. Sfântul Antonie a trecut la cele veșnice în anul 350 d. Hr.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *