Mesajul ascuns al ținutei purtate de Kate Middleton la Wimbledon. Ce semnificație puternică are rochia de culoare mov

Prințesa de Wales a păstrat tradiția și a participat la finala de la Wimbledon

Scris de: Daoud Andra

15 Jul. 2024

Kate Middleton a bifat a doua apariție în public, după anunțul că suferă de cancer. După parada Trooping The Colour, din luna iunie, soția lui William a participat la finala masculină de la Wimbledon, unde l-a premiat pe câștigătorul turneului de tenis. Ținuta ei a atras toate privirile, însă puțini știu ce semnificație are alegerea.

Ce simbolizează rochia mov purtată de Kate la Wimbledon

Duminică după-amiaza, Kate Middleton a bifat a doua apariție publică, după diagnosticul dur primit la începutul anului. Soția prințului William a păstrat tradiția și a participat la finala masculină de la Wimbledon, în cadrul căreia i-a înmânat trofeul câștigătorului Carlos Alcaraz, care l-a învins pe Novak Djokovic.

Prințesa de Wales a venit la All England Tennis Club însoțită de fiica ei, Charlotte, și de sora sa, Pippa. A purtat o rochie de lungime 7/8, într-o nuanță vibrantă de violet și cu o croială cloș, care i-a pus perfect în valoare silueta și pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi stiletto, nude.

Vezi și: Detaliul care a ieșit la iveală abia acum. Cum și-a ascuns Kate Middleton urmele lăsate de tratamentul împotriva bolii cumplite de care suferă. Ce a purtat la cea mai recentă apariție în public

Un detaliu pe care puțini l-au observat a fost fundița închisă la culoare, pe care Kate a purtat-o în piept. Aceasta este un simbol universal de sprijin pentru cei care se luptă cu boala, iar Kate a mai purtat-o și în trecut, în diverse campanii de conștientizare pentru cancer. Acum, când se luptă la rândul său cu această boală, semnificația accesoriului este cu atât mai profundă.

Mesajul transmis de prințesă

Nici alegerea culorii rochiei nu este întâmplătoare. Movul și albastrul sunt asociate cu regalitatea încă din timpuri străvechi, iar prin apariția de duminică de la finala masculină a turneului de tenis, Kate a vrut să transmită un mesaj puternic. Mai mult, movul și verdele sunt culorile emblematice ale turneului de la Wimbledon, alături de alb.

Dacă în anii trecuți a purtat verde, galben, alb sau bleu în timpul meciurilor de tenis, de data aceasta a ales mov, o culoare cu care a ieșit în evidență mai mult ca oricând. În ciuda faptului că se luptă cu o boală gravă, prințesa a păstrat tradiția și a dovedit că pune mare preț pe valorile britanice și pe moștenirea pe care o reprezintă turneul de tenis de la Wimbledon.

Vezi și: Kate Middleton, ravisantă la prima apariție publică după diagnosticul de cancer. Detaliul pe care puțini l-au observat la ținuta prințesei FOTO

În luna ianuarie, Kate a fost supusă unei intervenții chirurgicale, în urma căreia a primit un diagnostic dur. În martie anunța că suferă de cancer și că a început chimioterapia, motiv pentru care a renunțat la îndatoririle regale, pentru o perioadă. Prințesa de Wales a revenit în spațiul public în iunie, când a participat la parada organizată în cinstea Regelui Charles. Astfel, apariția de la Wimbledon este a doua pentru ea în decurs de o lună și tot a doua din acest an.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *