Mesajul copleșitor transmis de Cătălin Bordea, la scurt timp după ce a semnat actele de divorț: „Niciun motiv clasic nu a dus la această separare”

Cătălin Bordea a mărturisit ce simte după divorțul de Livia

Cătălin Bordea a confirmat, oficial, despărțirea de soția lui, Livia. Cei doi au semnat actele de divorț și își asumă public faptul că nu mai formează un cuplu, după 10 ani de relație. Mesajul transmis de comediant pe internet a spus multe despre felul în care se simte atât el, cât și fosta sa soție.

Cătălin Bordea și Livia ar fi avut motive serioase de despărțire

Livia și Cătălin Bordea formau unul dintre cele mai apreciate cupluri și nimeni nu ar fi crezut vreodată că se vor despărți. La doar doi ani de la debutul relației, au luat decizia de a se căsători, în 2014. În 2019 au spus „Da” și în fața lui Dumnezeu, iar în urmă cu doar câteva zile au semnat actele de divorț și au plecat pe drumuri separate.

Problemele din relația celor doi ar fi apărut cu mai multă vreme în urmă, dinainte ca actorul să plece în America Express. Atunci când s-a întors din competiție, nu și-a mai găsit partenera acasă, apoi au luat decizia de a-și separa destinele.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, face, parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Cătălin Bordea și Livia nu și-au dorit să facă copii, deși formau un cuplu de multă vreme și ar fi putut oricând să facă și acest pas. Cei doi nu s-au considerat potriviți pentru a fi părinți, însă s-au gândit, cândva, să înfieze un copil, dar asta doar dacă relația nu s-ar fi destrămat.

„Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil”, a explicat comediantul în cadrul unui podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *