Mesajul lui Florin Piersic după intervenția chirurgicală: “Vă dau o veste”. Ce a ținut să le spună fanilor, ultimele detalii despre starea lui de sănătate

A avut ceva de spus și despre medicii care l-au tratat

Scris de: Daoud Andra

13 May. 2024

Mesajul lui Florin Piersic după intervenția chirurgicală: “Vă dau o veste”. Ce a ținut să le spună fanilor, ultimele detalii despre starea lui de sănătate

Florin Piersic se recuperează în urma intervenției chirurgicale la care a fost supus în weekend. Actorul le-a transmis un mesaj fanilor lui, pentru prima dată în ultimele săptămâni, și a avut ceva de spus și despre medicii care l-au tratat.

Mesajul lui Florin Piersic, după operație

Actorul Florin Piersic a fost supus zilele trecute unei intervenții chirurgicale pentru a i se îndepărta proteza de la genunchi, care întreținea infecția din organism. Medicii de la Spitalul Foișor din București au transmis că pacientul se recuperează bine după operație, se alimentează singur și s-a ridicat în picioare la marginea patului.

Acum, actorul a transmis un mesaj pentru public, în care a dat asigurări că se simte bine. Este primul astfel de mesaj în ultimele două săptămâni, de când maestrul a ajuns la spital. A ținut să mulțumească echipei medicale care s-a ocupat de el și a spus că a avut parte de medici extraordinari.

Vezi și: Câți copii are Florin Piersic, de fapt. Marele secret al actorului: “Visul meu a fost de a avea o fetiță” VIDEO

”Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau și o veste: sunt viu și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel, Dr. Adrian Marinescu, eroii mei, Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar… m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a transmis actorul.

Vizitat la spital de Ciolacu și Rafila


În cursul weekendului, pacientul Florin Piersic a fost vizitat la spital de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și de premierul Marcel Ciolacu. Cei doi au mers la Foișor, iar după ce l-a văzut pe actor, Rafila a vorbit cu presa.

”Mă bucur că are o stare de spirit pozitivă. Este o evoluţie pe care o aşteptăm cu toţii. Sperăm că într-un timp relativ scurt o să ajungă, nu neapărat să îşi reia activitatea, dar să aibă o viaţă apropiată de normal. Continuă tratamentul antibiotic în mod evident. Nu urmează decât să se întâmple o monitorizare a pacientului”, a spus ministrul.

Vezi și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, după operație. Medicii au făcut anunțul: ”S-a ridicat în picioare”

Florin Piersic a ajuns la spital prima dată la finalul lunii aprilie, când s-a simțit rău în urma unui spectacol. A fost internat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după care a fost transferat la Institutul Inimii, din cauza unor complicații cardiace. Familia a cerut transferul său la București, iar imediat după Paște, Florin Piersic a ajuns la Matei Balș. Medicii de acolo au decis să îl transfere la Foișor, pentru a fi operat la genunchi și a i se scoate proteza.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *