Mesajul lui Patrick Mouratoglou, format din 3 cuvinte, care a stârnit revolta fanilor. Ce a postat antrenorul, după decizia dată de TAS în cazul Simonei Halep

Iată mesajul care a provocat zeci de reacții negative!

Simona Halep a primit marți, 5 martie 2024, un verdict favorabil din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Fostului lider mondial i s-a redus pedeapsa de la patru ani la nouă luni de zile, ceea ce înseamnă că deja poate reintra în circuit. La aflarea veștii, jucătoarea de tenis le-a transmis un mesaj fanilor săi, prin intermediul contului de Instagram. La această postare a scris un mesaj scurt și Patrick Mouratoglou. Iată ce a transmis antrenorul!

Ce mesaj a transmis Patrick Mouratoglou după ce s-a anunțat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep

TAS a anunțat marți, 5 martie 2024, verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep. Instanța a decis să reducă suspendarea româncei de la patru ani la nouă luni de zile.

Prin urmare, sportiva poate juca, din nou, tenis la cel mai înalt nivel. La aflarea veștii, aceasta a explodat de bucurie și a intrat pe pagina sa de Instagram pentru a le transmite un mesaj fanilor, dar și oamenilor din jurul ei care i-au fost alături.

Patrick Mouratoglou, luat la rost de fanii Simonei Halep

În dreptul mesajului transmis de Simona Halep, Patrick Mouratoglou a scris nici mai mult, nici mai puțin de trei cuvinte. ”Adevărul a învins.”, a notat antrenorul francez.

Comentariul acestuia, însă, nu a trecut neobservat de către fanii din mediul online. ”Mai și comentezi.”, ”Trebuie să plătești pentru ce i-ai făcut.”, ”Mai bine taci din gură!”, ”Nu este prea târziu pentru a-ți șterge comentariul. Dispari!”, sunt doar câteva dintre comentariile adresate lui Patrick Mouratoglou.

Citește și Mesajul transmis de Simona Halep, după verdictul TAS. Primele declarații, a spus clar ce urmează să facă acum!

Antrenorul a fost pus la zid și de un specialist

Nu doar fanii Simonei Halep l-au luat la țintă pe Patrick Mouratoglou, ci și un specialist. Este vorba despre Scott Barclay, jurnalist specializat în tenis. Acesta l-a criticat în termeni duri pe antrenorul francez.

Patrick Mouratoglou a recunoscut că el este cel care a ”îngropat-o” pe româncă, după ce i-a oferit un supliment ce conținea roxadustat.

”Va fi foarte ciudat când Simona Halep va da nas în nas cu Patrick Mouratoglou.  Va juca la Miami în câteva săptămâni.

Știm doar că Patrick Mouratoglou va ieși cu o dizertație de zece mii de cuvinte în care va vorbi despre cât este de fericit că Halep a scăpat de suspendare, ca și cum el ar fi fost cel suspendat!”, a spus Scott Barclay, pe Twitter.

Citește și Victorie uriașă pentru Simona Halep. TAS i-a redus suspendarea de 4 ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *