Mesajul postat de Bursucu, după 13 ani de relație cu soția sa: ”Nu te-ai speriat și nu ai fugit!”

Astăzi este ziua de naștere a Andreei, soția lui Bursucu’! Cei doi sunt împreună de mai bine de 13 ani, iar soțul ei i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu această ocazie.

Bursucu’, mesaj emoționant pentru soția lui

Adrian Cristea, zis și Bursucu’, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea de 13 ani. Cei doi au devenit oficial soț și soție în urmă cu doar câteva luni.

Astăzi este ziua de naștere a Andreei, iar pentru ca aniversarea să fie completă, nu putea să lipsească un mesaj emoționant din partea soțului. În mesaj, prezentatorul TV și-a exprimat dragostea, subliniind că, după toți acești ani, este sigur că ea este aleasa.

„La mulți ani, ÎNTREGUL MEU

După 13 ani de relație și 8 luni de la căsătorie pot spune cu mâna pe inimă că TU ești ÎNTREGUL MEU

Ești cea care a fost lângă mine în toate momentele importante din viața mea … . ești cea care mi-a arătat în fiecare zi cum trebuie să iubesca o MAMĂ … . ești o SOȚIE răbdătoare, calmă și iubitoare … . ești cea care nu s-a speriat și nu a fugit niciodată indiferent de probleme … . ești cea care mi-a arătat că orice vis poate deveni realitate … . ești un ÎNTREG … . și ești ÎNTREGUL MEU

Te iubesc, soția mea”, a fost mesajul lui Adrian pentru soția lui.

Cât au costat verighetele purtate de Bursucu și soția lui, la nuntă

Bursucu’ și Andreea și-au unit destinele anul trecut, pe data de 14 octombrie, în cadrul unei ceremonii de vis care a fost organizată în Constanța. Totul a fost perfect, de la decorațiuni, rochia de mireasă și costumul mirelui până la verighetele alese, care nu au fost deloc ieftine.

La marele eveniment au fost prezenți 350 de invitați, iar mireasa a atras toate privirile cu rochia ei creată de Cătălin Botezatu.

Bursucu’ și-a dorit să-i ofere alesei un inel pe măsură, motiv pentru care a ales o verighetă din aur galben, de la Cartier. Bijuteria a costat 6.000 de euro, în timp ce inelul prezentatorului TV a fost 3.000 de euro.

„Au trecut din emoțiile primului moment, ca să spun așa. Acum mai am emoții, că, uite, cea mică este fiartă pe noi, să facă treaba să fie bună și e emoționată și ea, o înțeleg.

Mă abțin așa să nu plâng, de ceva timp, încerc să nu mă gândesc, că, dacă aș aprofunda prea mult ceea ce se întâmplă, probabil că nu aș putea să-mi țin zâmbetul pe care, de altfel, toată lumea vrea să-l vadă astăzi, să vadă că sunt fericită.

Da, sunt fericită! Nu sunt obișnuită cu atâta eleganță și atunci mă adaptez eu, până la finalul evenimentului o să reușesc să o țin cum trebuie”, a spus Andreea, soția lui Bursucu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *