Metoda inedită cu care Dragoș Bucur vrea să dea lovitura în România. Ce afacere a creat soțul Danei Nălbaru

Ce plan are actorul
Metoda inedită cu care Dragoș Bucur vrea să dea lovitura în România. Ce afacere a creat soțul Danei Nălbaru

Dragoș Bucur urmează exemplul soției sale și se lansează în „afaceri”. După ce, în anul 2021, fosta solistă a trupei Hi-Q a deschis un laborator de cofetărie, apoi o brutărie și s-a asociat cu un bistro din Capitală, ideea dovedindu-se profitabilă, iată că și soțul ei își încearcă norocul cu o metodă inedită.

Afacerea cu care Dragoș Bucur vrea să dea lovitura

Toată lumea știe că Dragoș Bucur a lăsat aglomerația din București și s-a mutat cu familia la țară, într-un sat liniștit din mijlocul naturii. Deși este izolat într-un paradis verde, actorul nu s-a deconectat complet, ci a început un vlog – Rurality Show. Proiectul își propune să le arate oamenilor provocările mutatului în mediul rural, dar şi avantajele tehnologiilor sustenabile.

Citește și Din ce face mulți bani Dana Nălbaru. Afacerea ei are mare succes, nimeni nu a mai făcut așa ceva în România

„M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, așa începe primul episod Rurality Show de pe Youtube al lui Dragoș Bucur. Astfel, actorul devine un influencer aparte, care redă viața la țară. Nu-i mai plac ținutele elegante și atent selectate pentru emisiunile TV, ci preferă hainele lejere și cizmele de cauciuc. Mai mult, nu se laudă cu mașini de lux, ci conduce tractorul pe terenul accidentat.

Cum a apărut ideea

De mult timp, soțul Danei Nălbaru a visat la un loc în care să își găsească liniștea, să își poată încărca bateriile și să trăiască în completă armonie cu natura. În plus, voia un mediu sigur în care copiii lui să se dezvolte armonios.

Ideea vlogului „Rurality Show” a apărut din dorința de a le arăta oamenilor prin ce provocări trebuie să treacă cei care vor să facă tranziția de la rural la urban şi soluțiile tehnologice sustenabile la care pot apela pentru un trai modern. Cu alte cuvinte, Dragoș Bucur le dezvăluie urmăritorilor săi propria poveste despre mutatul la țară.

În primul episod, Dragoș Bucur relatează despre demersul pe care l-a făcut pentru a obține independență energetică. Practic, actorul te învață cum să alegi și să instalezi panouri solare, dar și cum să folosești tehnologia în completă armonie cu natura.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *