Metoda prin care Bursucu a slăbit 13 kilograme. “Nu mă abțin de la nimic”. Prezentatorul Kanal D a dezvăluit secretul său

Metoda prin care Bursucu a slăbit 13 kilograme. “Nu mă abțin de la nimic”. Prezentatorul Kanal D a dezvăluit secretul său

Adrian Cristea sau Bursucu, așa cum este cunoscut de către publicul larg, are planuri mari! A slăbit peste 10 kilograme și a vrea să le facă vedetelor masculine de la noi cu trup de zeu concurență serioasă. El a fost nevoit să treacă printr-o intervenție specială, pentru a ajunge la condița fizică pe care și-o dorește.

Metoda prin care Bursucu a slăbit 13 kilograme

Putem spune că în curând Bursucu va deveni ”Bursuplu”, având în vedere faptul că vedeta de la Kanal D a slăbit 13 kilograme într-un timp foarte scurt.

Deși multă lume a speculat pe seama faptului că prezentatorul TV și-ar fi făcut o intervenție de micșorare a stomacului, acesta a spus clar că nu a apelat la o astfel de procedură.

Citește și: Motivul pentru care Bursucu își face toate emisiunile fără prompter: ”Am o școală bună de la doamna Teo Trandafir”. Sfatul care l-a ajutat în televiziune VIDEO EXCLUSIV

În schimb, pe data de 9 iunie, Bursucu a fost programat pentru o intervențe care a constat în montarea unui balon gastric.

„Am slăbit 12,5 kg. Nu m-am operat, mi-am pus doar un balon gastric. Nu-mi vine nimic, îmi merge foarte bine. Nu mai mănânc”, a explicat Bursucu, într-un interviu, pentru cancan.ro. 

Prezentatorul de la Kanal D a precizat că se simte foarte bine și că procedura a fost un real succes. Mai mult, Bursucu a dezvălui că imediat după intervenție a mers la ziua unui prieten. Acum, la mai bine de o lună de a procedură, are voie să mănânce tot ce poftește, fără restricții, însă în cantități mici.

”Am plecat cu mașina și m-am dus la ziua unui prieten. Nu mă abțin de la nimic. Există un plan nutrițional pe care-l ai, prima săptămână doar lichide, după ușor pasat, a treia săptămână îți pisezi cu furculița, din a patra săptămână ești normal. Doar că mănânci cantități mai mici. ”, a mai spus Bursucu.

Soția prezentatorului, avertisment clar: ”Să nu ajungi ca Alex Velea, că ne certăm!”

Deși are planuri mari și vrea să slăbească și mai mult de atât, Bursucu a fost băgat ”în ședință” de soția sa, care i-a transmis că nu își dorește să ajungă precum Alex Velea, plin de mușchi și cu pătrățele. Prezentatorul TV a gustat gluma soției sale și este convins că va ajunge să îi facă o concurență serioasă lui Victor Slav.

”Mi-a zis „Băi, te rog eu să nu ajungi ca Alex Velea că ne certăm”.

(despre mărimea hainelor n.r.) Am trecut deja, de la cât aveam, la un număr mai mic. Și sunt aproape de al doilea număr mai jos. Când o să mă întorc o să fiu mai ceva ca Victor Slav. ”, a spus amuzat Bursucu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *