Mi-am înșelat soțul, dar între timp am aflat că el ducea o viață dublă. Cine este mai vinovat?

Mi-am înșelat soțul, dar ce am aflat apoi, mi-a schimbat total viața!

Scris de:

Ingrid Toader

01 Aug. 2024

Mi-am înșelat soțul, dar între timp am aflat că el ducea o viață dublă. Cine este mai vinovat?

Mă numesc Marina și am 35 de ani. Din exterior, viața mea părea perfectă. Eram căsătorită cu Victor de 10 ani și aveam doi copii minunați. Relația noastră părea ideală, dar în realitate mă simțeam tot mai neglijată. Victor era mereu ocupat cu munca și tot mai distant. Așa am ajuns să caut consolare în brațele unui coleg de muncă, Andrei.

Totul a început ca o simplă prietenie. Andrei era atent, îmi asculta problemele și mă făcea să mă simt dorită din nou. În scurt timp, relația noastră s-a transformat într-o aventură romantică. Pentru prima dată după mulți ani, mă simțeam vie și plină de energie.

Eu, infidelă. El, cu altă familie deja

Într-o zi, după o întâlnire cu Andrei, m-am întors acasă mai devreme decât de obicei. Am fost surprinsă să văd că Victor nu era la muncă, ci acasă, într-o videoconferință. Din curiozitate, m-am apropiat de ușă și am ascultat. Ceea ce am auzit m-a lăsat fără suflare.

Victor discuta cu o femeie pe care o numea iubita lui și vorbea despre viața lor împreună într-un alt oraș. Am realizat că Victor trăia o viață dublă. Investigațiile ulterioare au dezvăluit că el avea o altă familie într-un alt oraș, de peste cinci ani. Avea o altă soție și un copil mic. Totul era incredibil pentru mine, nu-mi puteam imagina cum Victor a reușit să ducă această viață paralelă fără ca eu să bănuiesc nimic.

A început o relație pasageră și a finalizat într-un alt cămin

Eram devastată. Sentimentele de trădare și furie mă copleșeau. Dar, în același timp, mă simțeam vinovată pentru propriile mele infidelități. După câteva zile de reflecție și discuții cu prietenii apropiați, am decis să-l confrunt pe Victor.

Am ales o seară în care copiii erau la bunici. Victor a venit acasă și m-a găsit așteptându-l, cu o expresie pe care nu o mai văzuse niciodată la mine. I-am arătat dovezile pe care le strânsesem și l-am întrebat direct despre cealaltă familie.

Victor nu a avut cum să nege și mi-a mărturisit totul. Mi-a explicat că inițial relația cu cealaltă femeie a început dintr-o nevoie de evadare și că s-a complicat pe parcurs. În tot acest timp, nu a știut cum să iasă din această situație fără să rănească pe nimeni.

Lecțiile de viață pot fi și noi începuturi

Confruntarea a fost dureroasă, dar și eliberatoare pentru amândoi. Am realizat că relația noastră era compromisă de mult timp și că fiecare căuta altceva în afara căsniciei noastre. După multe discuții și consiliere, am decis să ne despărțim amiabil și să ne creștem copiii în continuare, dar separat.

Am învățat multe despre mine însămi în acest proces. Am realizat că a neglija problemele într-o relație nu face decât să le agraveze. Am început o nouă viață, dedicându-mă mai mult copiilor și carierei, și am păstrat legătura cu Andrei, dar de data aceasta cu mai multă sinceritate și deschidere.

Victor, pe de altă parte, a încercat să repare relația cu cealaltă familie, dar a învățat și el că minciunile și duplicitatea nu duc la nimic bun.

Viața a continuat pentru amândoi, dar cu lecții dureroase învățate și cu speranța că, în viitor, vom face alegeri mai bune și mai oneste.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *