Mihai Morar, mândru de cum își gestionează fiicele sale banii: “Sunt cel mai mare cheltuitor din familia mea!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre fiicele sale

Mihai Morar se bucură de trei copii alături de partenera sa, Gabriela. În timp ce micuța Roua încă se află la vârsta în care își dorește să primească jucării, acesta a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că este mândru de modul în care gemenele sale, Mara și Cezara, își gestionează banii.

Mihai Morar, despre familia sa

Mihai Morar a dezvăluit că este cel mai mare cheltuitor din familia sa, chiar dacă este înconjurat de fete, bucurându-se de trei fiice alături de partenera sa, Mara, Cezara și Roua. Acesta a punctat că gemenele sale sunt calculate atunci când vine vorba de partea financiară:

“Sunt cel mai mare cheltuitor din familia mea! Vorbesc serios! De ce să fac terapie? Zic în sensul că, muncind la atâtea proiecte, atunci când nu merg la sală sau nu dau o tură cu mașina, mai fac puțin shopping! Totuși, rar! Mi-am dat seama că anul acesta am intrat o singură dată în mall pentru shopping! Nu sunt un client foarte bun, dar din familia mea eu sunt genul mai cheltuitor! Le văd pe fete, nu sunt înnebunite.

Nu am avut când eram mic! Noi, din generația noastră, nu am avut! Atunci, mi-am dorit o pereche de pantofi sport, o mașină. Copiii din generația de azi au o altă relație cu banii! Sunt mai dezinteresați de lucrurile materiale! Eu am învățat asta de la fetele mele, nu le pasă neapărat ce brand poartă. E foarte OK!

Au bursă amândouă, am văzut cum au grijă de banii de bursă. Mara a câștigat un concurs la școală, un proiect de știință. A luat un premiu, s-a dus să facă cumpărături, am văzut cum și-a împărțit banii. Noi, dacă nu am avut când eram mici, cum am dat de bani am vrut să ne luăm mai multe.”

Citește și: Mihai Morar recunoaște că și-a dezamăgit părinții în copilărie. „Nu am fost un copil deloc disciplinat” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune de fiica cea mică, Roua

În același timp, Mihai Morar a punctat că fiica lui cea mică, Roua, nu este șantajistă, însă la fel ca orice copil își dorește să primească jucării de la părinții săi ori de câte ori aceștia sunt plecați. Totuși, el niciodată nu a avut probleme cu aceasta atunci când a mers la cumpărături:

“Nu am simțit-o așa! Sigur că vrea mereu să primească câte ceva, dar nu a fost niciodată genul de copil care să te târască în magazine, să facă tantrumuri, crize de isterie. Văd foarte mulți părinți disperați la cumpărături când sunt cu copiii!

Nu am avut niciodată probleme de genul acesta cu Roua. Acum nici nu mai este cazul, e mare, face anul acesta 5 ani! Înțelege lucrurile. Totuși, vrea întotdeauna să primească ceva!”

Citește și: Ce a făcut Mihai Morar cu primul salariu, câștigat la 16 ani: „M-am dus și l-am luat pe cel mai scump!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *