Mihai Trăistariu, tot mai îngrijorat pentru nepoata dispărută din 2018: ”Unii zic că e vie, alții zic că nu mai e”. Ce sfat îi dă un polițist de la Judiciar EXCLUSIV

Raluca Havârneanu a rupt legătura cu familia ei din România, după divorțul de soțul american
Mihai Trăistariu, tot mai îngrijorat pentru nepoata dispărută din 2018: ”Unii zic că e vie, alții zic că nu mai e”. Ce sfat îi dă un polițist de la Judiciar EXCLUSIV

Mihai Trăistariu nu și-a găsit nici acum nepoata, pe Raluca Havârneanu, fiica surorii sale, Geanina, deși în urmă cu patru luni i-a făcut publică identitatea. Artistul ridică neputincios din umeri și își face tot felul de scenarii, dintre cele mai sumbre. Raluca Havârneanu, în vârstă de 30 de ani, e de negăsit din 2018, după divorțul de un american.

Nepoata lui Mihai Trăistariu e de negăsit din 2018

Un celebru solist, care este și polițist la Biroul Judiciar din Cadrul Poliției Brezoi, îl sfătuiește, prin intermediul Ego.ro, să anunțe oficial dispariția ei la Poliție, dacă nu a făcut-o între timp: ”Ar putea fi găsită și cu ajutorul Interpol”, spune Nelu Diaconu.

Mihai Trăistariu tresare la fiecare sms primit. Tot speră că nepoata lui, Raluca Havârneanu, de care nu mai știe nimic din 2018, va da un semn de viață. În luna aprilie, el i-a făcut publică identitatea, pe contul lui de Instagram, însă nimeni n-a știut să îi ofere vreun indiciu:

”Ea e Raluca Havârneanu, fata surorii mele … care a dispărut subit. ”Dacă știe cineva ceva … sau are vreo informație … îl rog să mă contacteze. Ultima dată, Raluca era în America …Chicago … Washington … pe acolo. Poate o găsim ! Poate îmi dă chiar ea un semn că e bine! Mi-ar fi de ajuns, pentru început … și un mesaj ori un telefon în care să-mi spună că trăiește și că n-a pățit nimic. Doamne ajută!”, scria atunci Mihai Trăistariu.

”Sora mea zice că e ceva dubios!”

Contactat de reporterii Ego.ro, Mihai Trăistariu ne-a declarat că, deși au trecut aproape patru luni de când i-a făcut publică identitate, tot n-a primit nicio veste, și că nimeni nu a știut să îi ofere vreun indiciu: „Unii zic că e vie, alții zic că nu mai e. Mama ei, adică sora mea, zice că a dispărut și că e ceva dubios. Tare m-aș bucura să dea un semn, suntem foarte îngrijorați!”.

Mihai Trăistariu, nepoată dispărută
Mihai Trăistariu a făcut publică fotografia nepoatei, pe care o caută din 2018

Nelu Diaconu, polițist la Biroul Judiciar: ”Poate că ea îi evită pe părinți, trebuie studiată relația lor!”

Impresionat de acest caz, Nelu Diaconu, solistul Trupei Prometeu, care de altfel este și polițist la Biroul Judiciar din Cadrul Poliției Brezoi, îi oferă câteva sfaturi lui Mihai Trăistariu, prin intermediul Ego.ro, în speranța că astfel va reuși să afle noutăți despre nepoata dispărută:

”Părinții ei trebuie să anunțe oficial dispariția, la Poliție, unde au domiciliul. Este cel mai bun sfat, părinții să meargă să spună că nu mai știu nimic despre fata lor, sunt destule metode de a o găsi. Poate fi căutată și prin Interpol, în America, unde a locuit ultima oară. Poate că ea îi evită pe părinți, nu cunosc relația dintre ei și fată, depinde, trebuie studiată relația lor, dar și ultimele lor discuții. Sau poate chiar i s-a întâmplat ceva. Oricum, părinții trebuie să alerteze urgent autoritățile române, dacă încă nu au făcut-o până acum „. Interpol este o organizație internațională de cooperare a forțelor de poliție.

Mihai a avut o relație foarte strânsă cu Raluca: ”Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea”

Mihai Trăistariu susține că a avut o relație foarte strânsă cu Raluca și că tocmai de aceea îi este atât de greu să înțeleagă de ce nu vrea să-i răspundă măcar lui, în cazul în care s-ar ascunde de părinți:

”Eu refuz să cred că nepoata mea nu mai vrea să vorbească cu mine. Sau că ar fi fost angajată de nu știu ce Serviciu Secret, din America sau mai știu eu de unde, care nu-i permite să ia legătura cu cei de acasă. La FBI de s-ar fi angajat și de-ar avea biroul în nu știu ce buncăr, tot ar fi putut să dea, măcar o dată, un singur telefon, și să ne spună că totul e în regulă! Or, asta nu s-a întâmplat. Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva…Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm mesaje pe What’s App…dar nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă așa cum a plecat, cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, declara Mihai Trăistariu, în urmă cu câteva luni, pentru Impact.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *